Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Oamkin Tekniikan ja Luonnonvara-alan yksiköt yhdistyvät 1.8.2014

Oulun ammattikorkeakoulu

Oamkin Tekniikan ja Luonnonvara-alan yksiköt yhdistyvät 1.8.2014

Tiedote.
Julkaistu: 29.07.2014 klo 08:00
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) Tekniikan ja Luonnonvara-alan yksiköt yhdistyvät 1.8.2014. Uudeksi nimeksi tulee Tekniikan ja luonnonvara-alan yksikkö, jonka johtajana toimii Tekniikan yksikön johtaja Risto Kimari. Englanniksi yksikön nimi on School of Engineering and Natural Resources.

Yhdistyminen liittyy ammattikorkeakoulussa meneillään oleviin sopeuttamistoimenpiteisiin. Samassa yhteydessä Raahen kampuksen toiminnot siirretään Kotkantien kampukselle Ouluun.

Tekniikan ja luonnonvara-alan yksikössä voi jatkossa opiskella kymmeneen ammattikorkeakoulututkintoon ja yhteen ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavassa koulutuksessa, joista kymmenen on suomenkielisiä ja yksi englanninkielinen. Opiskelijoita yksiköiden yhdistyessä on yhteensä noin 2 800, ja henkilökuntaa on noin 180.

Elokuussa aloittaa ensimmäisen kerran rakennusarkkitehtikoulutus, joka oli vetovoimaisin Tekniikan yksikön koulutuksista. Uutena aloittaa ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtava teknologialiiketoiminnan koulutus, johon voi hakea 15.8.2014 saakka. Lisätietoa koulutuksesta ja hakemisesta osoitteessa oamk.fi/hakijalle.

Lisätietoja: yksikönjohtaja Risto Kimari, 050 089 0651, risto.kimari@oamk.fi

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 750 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs