Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Oamkin rehtori sukeltaa viikoksi opiskelijan haalareihin

Oulun ammattikorkeakoulu

Oamkin rehtori sukeltaa viikoksi opiskelijan haalareihin

Tiedote.
Julkaistu: 25.09.2015 klo 09:48
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) rehtori Jouko Paaso tutustuu opiskelijoiden arkeen ensi viikolla eli 28.9.–2.10. Viikon aikana rehtori muun muassa osallistuu luennolle, ompelee haalarimerkkejä ja jumppauttaa opiskelijoita ruokatauolla. Lisäksi rehtori tapaa kahvien ja opiskelijalounaan merkeissä kampuksilla toimivia opiskelijajärjestöjä ja opiskelijakunnan edustajistoa. Viikon on ideoinut Oamkin opiskelijakunta OSAKO.

– Tarkoituksena on tuoda rehtori lähemmäs Oamkin opiskelijoita. Viikon ohjelma tarjoaa myös uudenlaisen tilaisuuden suoraan vuorovaikutukseen rehtorin ja opiskelija-aktiivien välillä, OSAKOn hallituksen puheenjohtaja Juha Heikkinen kertoo.

Rehtori Jouko Paaso odottaa tulevaa viikkoa mielenkiinnolla.

– Opiskelijoiden näkökulma valottuu varmasti hyvin, kun he ovat valmistelleet ohjelman. Yhteistyö hallinnon ja opiskelijoiden välillä toimii hyvin ja on tiivistynyt. Opiskelijat ovat edustettuina tärkeimmissä Oamkin elimissä aina hallituksesta lähtien, rehtori Jouko Paaso sanoo.

Rehtorin viikkoa opiskelijana voi seurata sosiaalisessa mediassa tunnisteella #joukonviikko.

Lisätietoja:

Oamkin rehtori Jouko Paaso, 044 556 8200

Opiskelijakunta OSAKOn hallituksen puheenjohtaja Juha Heikkinen, 050 317 4937, juha.heikkinen@osakoweb.fi

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs