Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Oamkin musiikin opiskelijoille menestystä Helsinki Lied -kilpailussa

Oulun ammattikorkeakoulu

Oamkin musiikin opiskelijoille menestystä Helsinki Lied -kilpailussa

Tiedote.
Julkaistu: 27.10.2015 klo 07:30
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) musiikin opiskelijat Tomi Punkeri ja Laura Rahko menestyivät ensimmäistä kertaa järjestetyssä valtakunnallisessa Helsinki Lied -kilpailussa 23.–25.10. Heidän duonsa otti alle 25-vuotiaiden sarjassa jaetun toisen sijan. Sarjassa kisasi yhteensä 17 duoa.

B-sarjan (alle 25-vuotiaat) voittajat

I palkinto, 4 000 euroa – Aurora Marthens ja Elias Miettinen
Jaettu II palkinto, 1 500 euroa – Tomi Punkeri ja Laura Rahko
Jaettu II palkinto, 1 500 euroa – André Aho ja Elina Kettunen

Kilpailun erikoispalkintona jaettiin konsertointimahdollisuuksia eri puolella Suomea. Tomi Punkeri ja Laura Rahko saivat toisen sijan lisäksi palkinnoksi konsertointimahdollisuuden Tampereen konservatorion Pyynikkisalissa.

Baritoni Tomi Punkeri opiskelee Oamkissa laulua ja Laura Rahko pianonsoittoa. Duona heitä kuvaillaan erityisen ilmaisuvoimaiseksi ja tasapainoiseksi pariksi. Oamkin musiikin opiskelijat ovat yleisesti menestyneet hyvin eri kilpailuissa. Opiskelijoita kannustetaan osallistumaan heille sopiviin kilpailuihin, sillä ne ovat osa ammatillista kehittymistä. Niiden avulla opiskelijat saavat esiintymiskokemusta sekä voivat asettaa tavoitteita opinnoilleen ja mitata omaa osaamistaan.

Helsinki Lied -kilpailu järjestettiin Helsingin Konservatoriossa. Kilpailu oli avoin musiikkiopistossa, konservatoriossa, ammattikorkeakoulussa tai Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa laulua tai pianonsoittoa opiskeleville suomalaisille, Suomessa asuville tutkintoa opiskeleville ulkomaalaisille sekä ulkomaisessa korkeakoulussa laulua tai pianonsoittoa opiskeleville suomalaisille.

Lisätietoja:

yliopettaja Jouko Tötterström, 040 141 5049, jouko.totterstrom@oamk.fi

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs