Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Oamkin ammatillisessa opettajakorkeakoulussa vieraita Saudi-Arabiasta 11.–12.6.

Oulun ammattikorkeakoulu

Oamkin ammatillisessa opettajakorkeakoulussa vieraita Saudi-Arabiasta 11.–12.6.

Tiedote.
Julkaistu: 11.06.2012 klo 14:14
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) ammatillisessa opettajakorkeakoulussa (Amok) vierailee koulutusryhmä Saudi-Arabiasta 11.–12.6. Study Visit -ohjelma toteutetaan yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun ammatillisen opettajakorkeakoulun kanssa.

Koulutettavassa ryhmässä on 20 miesopettajaa, jotka edustavat tekniikan eri alojen koulutusta. Ryhmässä on myös edustus maan ammatillisen koulutuksen opetushallinnosta. Mukana matkustaa myös Oamkin koulutusvientikumppani Jyväskylän ammattikorkeakoulun asiantuntijoita.

Maanantain ohjelmassa on muun muassa tutustuminen oululaiseen oppimisen ekosysteemiin alkaen tulevaisuuden kouluista Ritaharjussa, jossa esitellään kaikki koulutusasteet. Näköaloja innovaatiotoimintaan tarjoaa yritysvierailu Nokialla. Maanantain ohjelma on rakennettu yhteistyössä Finpedan ja BusinessOulun kanssa, pilotoiden samalla Oulun seudun toimijoiden mahdollisuuksia "oppimisympäristöturismiin". Maanantain iltaohjelmassa vieraat pääsevät tutustumaan Oulun nähtävyyksiin ja ”Euroopan älykkäin kaupunki” -teemaan QR-koodisuunnistuksen merkeissä.

Tiistaina ohjelma jatkuu Amokilla Myllytullissa tulevaisuuden ammattiosaamisen ja virtuaalisten oppimisratkaisujen teemoin eri kouluttajien ohjauksessa. Koulutuksen Myllytullissa avaa johtaja Asko Karjalainen.

Saudiarabialaisten vierailu on osa Oulun ammatillisen opettajakorkeakoulun koulutusvientiä. Amokin koulutusvientiä pyritään avaamaan erityisesti Lähi-idän ja Venäjän suuntaan. Viennissä tehdään yhteistyötä kaikkien suomalaisten opettajakorkeakoulujen yhteisessä verkostossa.

Lisätietoja

Sanna Brauer, 050 408 4686, sanna.brauer@oamk.fi

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs