Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Oamk on julkaissut ensimmäisen aluevastuuraporttinsa

Oulun ammattikorkeakoulu

Oamk on julkaissut ensimmäisen aluevastuuraporttinsa

Tiedote.
Julkaistu: 27.04.2015 klo 14:37
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk) on julkaissut ensimmäisen aluevastuuraporttinsa, jossa kerrotaan konkreettisia esimerkkejä siitä, miten Oamk on vuoden 2014 aikana toiminut alueen kehittymisen hyväksi. Raporttiin voi tutustua osoitteessa oamk.fi/aluevastuuraportti.

– Oulun ammattikorkeakoululta odotetaan koulutuksen ohella merkittävää tutkimus- ja kehittämispanosta alueemme elinkeino- ja työelämän kilpailukyvyn parantamiseksi. Meillä on tärkeä rooli alueellisen vaikuttavuuden edistämisessä. Nyt julkaistulla aluevastuuraportilla haluamme tuoda esiin sitoutumistamme alueeseen ja vastuun ottamista sen kehittymisestä. Raportissa kerromme toiminnastamme, vaikuttavuudestamme ja vastuullisuudestamme alueella, Oamkin toimitusjohtaja, rehtori Jouko Paaso kertoo.

Oamkin henkilökunnan lisäksi asioista kertovat ammattikorkeakoulun sidosryhmät ja yhteistyökumppanit, kuten Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin johtaja Hannu Leskinen, Oulun Osuuspankin toimitusjohtaja Timo Levo sekä Oulun kaupunginjohtaja Matti Pennanen.

Oamk julkaisee aluevastuuraportin jatkossa vuosittain.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja, rehtori Jouko Paaso, 044 556 8200

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs