Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Nuukuusviikon tempaus MAMKissa 3.5.

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Nuukuusviikon tempaus MAMKissa 3.5.

Tiedote.
Julkaistu: 25.04.2012 klo 15:48
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Nuukuusviikon tempaus MAMKissa 3.5.

Mikkelin ammattikorkeakoulussa järjestetään Nuukuusviikon tempaus torstaina 3.5. klo 10.45-13.00. Kansalaistoiminnan ja nuorisotyön koulutusohjelman opiskelijoiden järjestämän tempauksen tavoitteena on herätellä ajattelemaan jokapäiväisiä valintoja kestävän kehityksen suuntaan.

Tempauksessa on tarjolla hernekeittoa, pannaria ja kahvia ja teetä. Tempauksen teeman mukaisesti toivotaan, että mahdollisimman moni toisi mukanaan oman lautasen ja lusikan joilla syödä, sekä kahvikupin jos haluaa kupposen Reilun kaupan kahvia tai teetä. Tapahtumassa on kuitenkin varautuduttu muutamilla lautasilla ja lusikoilla.

Vapaaehtoinen maksu ruokailusta suunnataan Yhteisvastuukeräykseen, joka tänä vuonna torjuu ylivelkaantumista Suomessa sekä Ugandaan pienrahoitustoimintaa. Tapahtumassa on vaihto- ja kierrätyspiste, jonne voi tuoda sinulle ylimääräiseksi jääneitä tavaroita, tavarat toimitetaan Lähetystorille. Nuukuusviikon tempauksessa voi myös hoitaa polkupyörän kevyen keväthuollon.

Maan ystävät sekä Mikkelin maailmankauppayhdistys tulevat esittelemään toimintaansa ja vastaamaan heille esitettyihin kiperiin kysymyksiin nuukuudesta.

Nuukuusviikon tempausta järjestetään torstaina 3.5. Mikkelin ammattikorkeakoulun kampusalueella sijaitsevassa Labra-rakennuksessa. Osoite on Tarkk’ampujankuja 2, Mikkeli. Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille.

Nuukuusviikkoa on vietetty 1980-luvun alusta alkaen. Nuukuusviikko on jokavuotinen järkevän kulutuksen teemaviikko, jonka puitteissa edistetään luonnonvarojen säästäväistä käyttöä.

 

 

Tapahtumassa mukana:

  • K-Extra Kahden Kauppa
  • Luomu- ja lähiruokakauppa Verso
  • Maan ystävät ry.
  • Mikkelin maailmankauppayhdistys ry.
  • Mikkelin Tuomiokirkkoseurakunnan keittiö
  • Ravintola Talli
  • Yhteisvastuukeräys 2012

 

Lisätietoja:

Annika Hurme

Tiedotusvastaava/ Yhteisöpedagogiopiskelija

044- 311 0888

annika.hurme@mail.mamk.fi

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs