Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Nuorten aikuisten kokemukset hyvinvoinnista ja palveluista kuuluviin

Turun ammattikorkeakoulu

Nuorten aikuisten kokemukset hyvinvoinnista ja palveluista kuuluviin

Tiedote.
Julkaistu: 14.01.2013 klo 15:34
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Nuorten aikuisten kokemukset hyvinvoinnista ja palveluista kuuluviin

Vakkasuomalaisilta 18–24 -vuotiailta on kerätty laajasti tietoa heidän hyvinvointinsa eri osa-alueista ja palvelukokemuksista. Tämä sisältyy Turun AMK:n hallinnoimaan SOHVI-hankkeeseen. Sosiaali-, terveys-, kulttuuri- ja liikunta-alojen sekä kolmannen sektorin toimijat tiivistävät yhteistyötä keväällä 2013. Kokemustiedon pohjalta suunnitellaan uusia monialaisia palvelukokonaisuuksia.  

”Tavoitteena on hyödyntää asiakkaiden omia kokemuksia ja ajatuksia toimivasta palvelukokonaisuudesta. Nuorten kohdalla on tärkeää, että palveluiden kehittämisessä otetaan huomioon heidän omat lähtökohtansa. Näin edistetään heidän osallistumistaan ja ehkäistään syrjäytymistä,” Laitilan kaupungin sosiaali- ja terveysjohtaja Sari Rantanen kertoo.

Mikä ihmeen SOHVI?

Sohvi on kaksivuotinen ESR-hanke, joka toteutetaan 1.3.2012–28.2.2014. Hankkeessa kerätään hyvinvoinnista kertovaa kokemustietoa eri asiakas- ja kansalaisryhmiltä. Tämän tiedon pohjalta ja neljän eri hallintokunnan yhteistyönä suunnitellaan uusia palvelukokonaisuuksia. Kokemustietoa hyödynnetään myös työntekijöiden ammattitaidon kehittämisessä. Lisäksi hankkeessa kehitetään alueellisesti hyvinvointitiedon tuotantoa ja työnjakoa. 

Tervetuloa kuulemaan lisää hankkeesta 22.1.2013 klo 12.30-13.00 Uudenkaupungin virastotalolle, Välskärintie 2 C, kokoushuoneeseen 326 (3. krs).

Hankkeen väliseminaari järjestetään 25.1.2013 klo 8.30-15.45 Diakonia-ammattikorkeakoulussa (Sturenkatu 2, 00510 Helsinki). Tarjolla lounas.

Lisätiedot: Projektipäällikkö Pia Sahonen, Hyvinvointipalvelut, TKI-toiminta

p. 044 9074 571/ pia.sahonen@turkuamk.fi

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liitetiedostot

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa. Turun AMK:sta valmistuneet ovat työllistyneet parhaiten muihin ammattikorkeakouluihin verrattuna.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs