Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Nuorisomusikaali Teatteriklubin aiheena

Lappeenrannan kaupunginteatteri

Nuorisomusikaali Teatteriklubin aiheena

Tiedote.
Julkaistu: 19.04.2017 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunginteatteri

Lappeenrannan kaupunginteatteri kutsuu kaikki teatterista kiinnostuneet huhtikuun Teatteriklubille tiistaina 25.4. klo 17.30 (kauppakeskus IsoKristiina, 3. krs). Tällä kertaa klubilla käsitellään yhteistyömusikaalia Nahkatakkinen tyttö. Keskustelutilaisuus päättyy noin klo 19. 

Dingon musiikkiin perustuva Nahkatakkinen tyttö on toukokuun ja samalla kevätkauden viimeinen ensi-ilta Lappeenrannan kaupunginteatterissa. Nuorisomusikaali tehdään Suurelle näyttämölle yhteistyössä Lappeenrannan lukioteatterin kanssa ja sen ohjaa Marika Kesseli. Nuorten lukiolaisten lisäksi lavalla nähdään kaupunginteatterin näyttelijät Jussi Johnsson ja Sanna Kemppainen

Nahkatakkisen tytön valmistumisprosessia on voinut seurata työryhmän ylläpitämästä blogista http://kohtinahkatakkista.blogspot.fi/. Ensi-ilta on torstaina 11.5. ja näytelmää esitetään toukokuussa vain kahdeksan kertaa. 

Teatteriklubi on kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, jossa keskustellaan teatterista ja esitellään monipuolisesti teatterin toimintaa. Kokoontumisia järjestetään kerran kuussa tiistaisin. Klubitapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Teatteriklubia isännöi teatterinjohtaja Timo Sokura

Lisätietoja:

Teatterinjohtaja Timo Sokura, puh. 040 670 0508
timo.sokura@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenrannan kaupunginteatteri sijaitsee ydinkeskustassa, Kauppakeskus IsoKristiinan kolmannessa kerroksessa. Tammikuussa 2016 avatun teatterin tilat ovat upeat ja sijainti ainutlaatuinen. Teatteriin pääsee maisemahissillä kaikista kerroksista. Alemmissa kerroksissa voi shoppailla ja hengähtää kahviloissa, toisessa kerroksessa sijaitsevat ravintolat ja elokuvateatteri. Saman katon alla sijaitsee myös Sokos Hotel Lappee. Teatterin sijoittuminen kauppakeskukseen on innovatiivinen ratkaisu, jonka katsotaan ennakoivan teatterimaailman rakennemuutosta: esitykset palaavat juurilleen, torille ja kansan keskelle. Teatterin on suunnitellut ALA Arkkitehdit Oy.

Teatterin lipunmyynti:
Asiakaspalvelukeskus Winkki, Villimiehenkatu 1, kaupungintalo 1.krs
Avoinna ma–ke 8–16, to 8–17, pe 8–16
puh. 05 616 2220, teatteri@lappeenranta.fi 

Kaupunginteatteri, Kaivokatu 5, kauppakeskus IsoKristiina 3. krs
Avoinna ti–pe 12–16 sekä esityspäivinä 12–esityksen alkuun 

Lippupisteen toimipaikat kautta maan ja lippu.fi (Lippupisteen hinnaston ja toimitusehtojen mukaisesti).


 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs