Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Nuori yrittäjyys 24h Microsoft Challenge ja Vuosi yrittäjänä -ohjelman starttileiri Haminassa

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Nuori yrittäjyys 24h Microsoft Challenge ja Vuosi yrittäjänä -ohjelman starttileiri Haminassa

Tiedote.
Julkaistu: 21.08.2013 klo 08:51
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

NY 24h -leiri on toisen asteen opiskelijoille suunnattu opinto-ohjelma, joka tarjoaa mahdollisuuden oppia yrittäjyyttä sekä työelämässä tarvittavia taitoja tekemisen ja kokemisen kautta!

NY 24h -leiri on vuorokauden mittainen innovaatiosessio, jossa opiskelijat tutustuvat yrittäjyyteen, ideoivat pienissä tiimeissä bisnesideoita ja käynnistelevät omaa harjoitusyritystoimintaa NY Vuosi yrittäjänä -opinto-ohjelman puitteissa. Vuorokautta vievät eteenpäin erilaiset rastitehtävät ja bisnekseen perehdytään learning by doing -periaatteella.

Uutta leirillä on parhaillaan käynnistyvä Microsoftin ja Nuori Yrittäjyys ry:n yhteistyö, jonka tavoitteena on tarjota nuorille omien työelämätaitojen kehittämismahdollisuuksia ja haastaa nuoria pohtimaan tietotekniikan käyttöä ja mahdollisuuksia osana tulevaa ammattiaan. NY Microsoft Challenge -leirillä Microsoft antaa 35 nuorelle leiriläiselle haastetehtävän. Microsoftin Student Partnerina ja opiskelijoiden sparraajana leirillä on Antti Knutas Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta.

Aika: 22. – 23.8.2013

Paikka: Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto (Erottajankatu 21, Hamina) aamupäivä klo 8-12 ja klo 13 alkaen leirikeskus Lepola (Vimpasaarentie 198, Hamina)

Lisätietoja:

Marjo Lehto

NY 24h -leirin vastuuopettaja, Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto

p. 040 7473 330, marjo.lehto@ekami.fi

Maarit Koverola

projektipäällikkö, YES Kotka-Hamina/Nuori yrittäjyys

Cursor Oy

p. 040 1902 545, maarit.koverola@cursor.fi

Liitetiedostot

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs