Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Nuoret osaajat arvostavat työn merkityksellisyyttä ja hyviä työkavereita

Studentwork

Nuoret osaajat arvostavat työn merkityksellisyyttä ja hyviä työkavereita

Tiedote.
Julkaistu: 13.07.2015 klo 08:45
Julkaisija: Studentwork

 

Studentwork teki keväällä 2015 kattavan kyselyn työnhakijoidensa eli nuorten osaajien työelämäodotuksista. Kyselyyn vastasi 2165 tulevaisuuden tekijää ja oman alansa osaajaa.  

Tulokset ovat hyvin mielenkiintoiset ja vahvistavat entisestään sitä käsitystä, että nuoret uskaltavat asettaa työelämälle ja tulevalle uralleen suuria elämänlaatua määrittäviä odotuksia. Työn odotetaan muun muassa tarjoavan mahdollisuuksia itsensä toteuttamiseen, tuovan merkityssisältöä elämään ja vaativan luovuutta sekä innovatiivisuutta. Nuoret arvostavat hyviä työkavereita ja mielekästä työn sisältöä enemmän kuin korkeaa palkkaa. 66% vastaajista haluaa luoda sosiaalisia suhteita työkavereihinsa myös vapaa-ajalla.

Nuoret osaajat ovat myös hyvin tiedostavia ja kriittisiä – vastaajista peräti 78% pitää tärkeänä sitä, että työnantajan eettiset arvot vastaavat omia arvoja. 

Kyselyssä oli yhteensä 20 kysymystä. Liitteenä on tiivis yhteenveto osasta kyselyn tuloksista sekä mielenkiintoisimpien kysymysten graafiset kuvaajat. Kaikki tulokset sekä analyysi tuloksista julkaistaan Studentworkin nettisivuilla 10.8.2015. Tämän tiedote on julkaisuvapaa heti. Median edustajat voivat kysyä lisätietoa asiasta Studentworkin toimitusjohtaja Heikki Karimaalta numerosta +358 (0) 40 417 1699. 

Liitetiedostot

Mikä on Studentwork?

Studentwork on täyden palvelun HR-talo, joka on erikoistunut opiskelijoiden, vastavalmistuneiden ja muiden nuorten osaajien rekrytointiin. Studentwork on Talent Relationsin eli osaajasuhteiden pioneeri.  

• Studentwork Sharper Oy

• Perustettu: 2004 Helsingissä

• Toimialue: Kaikki Pohjoismaat, Saksa

• Palveluita: rekrytointi, henkilöstövuokraus, kykyarvioinnit, kesätyöpaketit, employer branding

• Konserniin kuuluu Studentworkin lisäksi vaativiin asiantuntija- ja esimiesrekrytointeihin erikoistunut Sharper sekä CV Secure, joka minimoi asiakkaiden rekrytointiriskit työntekijöiden ja alihankkijoiden kattavilla taustaselvityksillä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs