Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Nordic Business Forum lähestyy

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Nordic Business Forum lähestyy

Tiedote.
Julkaistu: 16.09.2013 klo 13:46
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMKin opiskelijatiimeillä järjestelyt käynnissä

Noin 140 JAMKin opiskelijaa osallistuu Jyväskylässä 25.-27.9. järjestettävän kansainvälisen Nordic Business Forumin järjestelyihin. Ennakkoon loppuunmyytyyn seminaariin osallistuu 3300 kävijää, mikä on tuhat asiakasta enemmän kuin edellisenä vuonna. Tämä edellyttää uudenlaista tehokkuutta myös järjestäjiltä.

Opiskelijatiimien vastuualueita ovat muu muassa asiakas-, ohjaus-, sali-, host-, puhuja- ja narikkapalvelut. Esimiehinä toimivat opiskelijat olivat tapahtumassa työntekijöinä jo aikaisempina vuosina.

– Tiimin vetäjien työ on vastuullisempaa ja tässä roolissa näkee enemmän kulissien taakse, salipalveluista vastaava Lilli Luoma-aho pohtii.

– Luimme tapahtuman palautteet edellisiltä vuosilta, ja olemme pyrkineet innovoimaan uutta ja kehittämään tapahtumaa. Tällaiseen rooliin emme vielä viime vuonna päässeet. 16-henkinen tiimimme varmistaa, että salissa sekä lavalla homma toimii. Tein juuri työtehtäväkuvaukset, ja työvuorolistat ovat työn alla. Seuraavaksi asemoin työntekijät saliin, Luoma-aho jatkaa.

Yritysryhmien on mahdollista saada tapahtuman ajaksi oma yrityskohtainen isäntä eli host. Host-tiimiin kuuluu 30 henkilöä, ja tiimin esimiehenä toimii Mikko Puttonen.

– Host muun muassa vastaanottaa yritysvieraat ja ohjaa asiakkaat varatuille paikoille. Tarvittaessa organisoimme myös tauolle tarvittavat palvelut. Yritykset ovat olleet hämmästyneen iloisia, kun olemme kontaktoineet ja tarjonneet host-palveluamme, Puttonen kertoo.

Ohjauspalveluista vastaava tiimi huolehtii, että vieraat löytävät helposti seminaariin. Junalla tulevia vieraita ollaan vastaanottamassa jo Matkakeskuksella ja lentokentältä asiakkaita kuljetetaan seminaariin linja-autolla. Lutakossa huolehditaan, että pysäköintialueet toimivat ja opasteet ovat oikeilla paikoilla.

Tiimiohjaajille tämä on loistava harjoitus esimiestyöhön. Muiden työntekijöiden motivointi ja jokaisen prosessiin osallistuvan arvostaminen on tärkeää. Opiskelijoiden tukihenkilönä JAMKissa toimii liiketoiminta ja palvelut –yksikön kuluttajapalveluiden lehtori Pauliina Silvennoinen:

– JAMK on mukana jo kolmatta vuotta Nordic Business Forumin järjestelyissä. Yhteistyömme syvetessä myös opiskelijat ovat aiempaa enemmän mukana jo tapahtuman luomisprosessissa.

Lisätietoja:
Pauliina Silvennoinen, lehtori, 040 748 8609, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoiminta ja palvelut -yksikkö

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 8011
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs