Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Nordea-polku vie JAMKin opiskelijat finanssimaailmaan

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Nordea-polku vie JAMKin opiskelijat finanssimaailmaan

Tiedote.
Julkaistu: 21.09.2012 klo 16:01
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulun liiketoiminta ja palvelut -yksikön liiketalouden koulutusohjelmassa käynnistyy Nordea-polku, jossa valmennetaan JAMKin ja Nordea-pankin  yhteistyönä finanssialan asiantuntijamyyjiä. Nordea-polku jatkuu läpi opiskeluajan.

JAMKin opiskelijat ovat ensimmäinen ryhmä, jolle tilaisuutta tarjotaan.

Finanssialan yhteistyö on aloitettu jo vuonna 2007 ja Nordea ollut yksi ensimmäisistä kumppaneistamme.  Nordea-polun avulla palvellaan finanssialan osaamistarpeita ja tradenomien työllistymistä, JAMKin liiketoiminta- ja palvelut yksikön yliopettaja Anne Eskola kertoo.
 
Uudenlainen opintokokonaisuus on  voittoisa molemmille osapuolille.

Yhteistyö kehittää oppimisen laatua ja toteuttaa osaltaan JAMKin strategiaa, jossa tavoitteemme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu kilpailukykyisen osaamisen kehittämiskumppanina, kiteyttää lehtori Sami Kalliomaa.

Keski-Suomessa Nordealla on 150 työntekijää. Nordea-polku tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden nähdä pankkimaailman kulissien taakse jo opintojen aikana sekä hyödyntää Nordean sisäistä koulutusmateriaalia. Opiskelijat myös hyötyvät Nordean tarjoamista asiantuntijaluennoista.

Suuri osa Jyväskylän Nordeaan viime vuosina rekrytoiduista on JAMKista valmistuneita tradenomeja.

Tradenomitutkinto riittää pankkialalla lähes kaikkeen, mutta Private Banking -sijoitusjohtajan tehtävä vaatii ylemmän korkeakoulututkinnon, pohtii Jyväskylän Nordean K-S alueen varajohtaja Mika Jokiranta.


Kiinnostuneet tradenomiopiskelijat voivat hakea ohjelmaan ensi keväänä, ja noin 10-12 opiskelijaa valitaan mukaan.
 
Lisätietoja:
Sami Kalliomaa, lehtori,  0400 707 536, etunimi.sukunimi@jamk.fi   ja  Anne Eskola, yliopettaja, 040 844 6250, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoiminta ja palvelut -yksikkö

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 80 11
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs