Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Niko Aaltonen on Turun ammattikorkeakoulun hallituksen uusi puheenjohtaja

Turun ammattikorkeakoulu

Niko Aaltonen on Turun ammattikorkeakoulun hallituksen uusi puheenjohtaja

Tiedote.
Julkaistu: 22.05.2015 klo 12:08
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulun hallitukseen tehtiin henkilömuutoksia torstaina 21.5.2015 pidetyssä yhtiökokouksessa. Kaupunginvaltuutettu Niko Aaltonen valittiin hallituksen puheenjohtajaksi.

Uusi hallituksen varapuheenjohtaja on kansanedustaja Ilkka Kantola. Tähän saakka puheenjohtajan tehtäviä hoitanut Jouko Lehmusto jää pois hallitustyöskentelystä. Muut hallituksen jäsenet jatkavat tehtävissään.

Uskon, että tällä muutoksella linkkimme kaupungin päätöksentekoon ja ohjaukseen vahvistuu entisestään ja samalla pääsemme myös tiiviimpään yhteistyöhön valtakunnallisen korkeakoulupoliittisen kehityksen kanssa, kertoo Turun AMK:n rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila.

Toivotan Nikon ja Ilkan lämpimästi tervetulleiksi erittäin positiiviseen ja aktiiviseen hallitukseen, Taatila jatkaa.

Aaltonen toimii useissa Turun kaupungin luottamustehtävissä. Aaltonen on myös Tradenomiliiton hallituksen puheenjohtaja. Tradenomiksi hän on valmistunut Turun ammattikorkeakoulusta.

Koen, että pystyn hyödyntämään pitkää kokemustani koulutusalan luottamustehtävistä ja koulutuskentän tietämystäni tässä uudessa tehtävässä. Turun AMK on hieno korkeakoulu, jossa tehdään hyvää työtä seudun pärjäämisen ja elinkeinoelämän hyväksi, kommentoi Aaltonen.

Aaltosella ja Turun ammattikorkeakoululla on jo pitkä yhteinen historia. Aaltonen toimi opiskeluaikanaan AMK:n opiskelijakunnan puheenjohtajana ja on ollut mukana myös aiemmin Turun AMK:n hallituksessa ennen yhtiöittämistä.

Opiskelijoiden ja alueen elinkeinoelämän parhaaksi tätä työtä tehdään, kiteyttää uusi hallituksen puheenjohtaja Niko Aaltonen.


Lisätiedot:

Vesa Taatila
Rehtori-toimitusjohtaja
050 598 5761


Niko Aaltonen
Turun AMK:n hallituksen pj
niko.aaltonen@turku.fi
040 512 2836

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9300 opiskelijan ja 700 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs