Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Nenäpäivä saapuu Mikkelin ammattikorkeakouluun 6.11. - opiskelijat hyväntekijöinä yritysten kanssa

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Nenäpäivä saapuu Mikkelin ammattikorkeakouluun 6.11. - opiskelijat hyväntekijöinä yritysten kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 30.10.2013 klo 12:40
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Nenäpäivä on täällä taas! Mamk järjestää Nenäpäivä-tapahtuman, Red Nose Night, Kasarmin kampuksen ravintola Dexissä (Patteristonkatu 3) keskiviikkona 6.11. klo 18 alkaen.

Dexin stagelle nousee illan aikana nuoria paikallisia osaajia hyvän asian puolesta. Musiikkipuolesta vastaavat Mamkin omat opiskelijat. Esiintymässä nähdään kulttuurituottajaopiskelijoista koostuva Karlo Medjeral and The Nightly Fantasies- yhtye. Lavalle nousee myös kansalais- ja nuorisotyön opiskelijoiden Jazz-pedot, jotka johdattavat kuulijat jazzin maailmaan.

Illan kruunaa vuoden 2013 Mikkeli-palkinnon pokannut Mikkelin poikateatteri. Ansiokkaasti menestynyt ja taitava ryhmä ilahduttaa katsojia improvisaatioesityksellään.

Liput tapahtumaan ovat 5 €. Sisäänpääsy sisältää teeman mukaisen menun.

 

Opiskelijat hyväntekijöinä yritysten kanssa

Mikkelin ammattikorkeakoulun Nenäpäivä-tiimi on sopinut paikallisten yritysten ja työnantajien kanssa Mamkin opiskelijoiden työllistämisestä Nenäpäivä viikolla. Opiskelija työskentelee työnantajan palveluksessa yhden päivän ajan ja tämän päivän palkka ohjataan Nenäpäivä-keräykseen. Yhteistyökumppaneina tempauksessa ovat Mainostoimisto Haaja & Arwo Design, Osuuskauppa Suur-Savo, Partiolaiset, Mikkelin ammattikorkeakoulu/ liiketalouden laitos sekä YLE Etelä-Savo

Nenäpäivä

Nenäpäivä kerää varoja maailman köyhimmissä oloissa elävien lasten hyväksi ja yllyttää suomalaisia hauskaan varainkeräykseen.  Nenäpäivässä on mukana yhdeksän kotimaista järjestöä: Suomen UNICEF, Kirkon Ulkomaanapu, Suomen Punainen Risti, Pelastakaa Lapset, Plan Suomi Säätiö, Fida International, Suomen Lähetysseura, Solidaarisuus ja SASK. Nenäpäivä-keräyksen tuotto jaetaan tasan järjestöjen kesken.

Lisätietoja Mamkin tapahtumista:

Tiina-Riikka Turunen
tiina-riikka.turunen@edu.mamk.fi

Pekka Pulkkinen
0408686445
pekka.pulkkinen@mamk.fi

www.mamk.fi
www.facebook.com/mikkelinamk

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs