Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Myyntityö ja esiintymistaidot puhuttavat Fellmanniassa ke 9.5. klo 14

Koulutuskeskus Salpaus

Myyntityö ja esiintymistaidot puhuttavat Fellmanniassa ke 9.5. klo 14

Tiedote.
Julkaistu: 07.05.2012 klo 13:03
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Miten saada ensimmäinen maksava asiakas? Miten esiintyä vakuuttavasti ja olla läsnä? Muun muassa näitä kysymyksiä pohtivat psykologi, yrittäjä Manne Pyykkö sekä näyttelijä Karoliina Blackburn, jotka puhuvat Koulutuskeskus Salpauksen seminaarissa keskiviikkona 9.5. klo 14–17.30. Seminaari järjestetään Oppimiskeskus Fellmanniassa Lahdessa (Kirkkokatu 27).

Psykologi Manne Pyykkö aloittaa seminaarin klo 14. Hän pureutuu muun muassa myynnin psykologiaan ja kaupan dramaturgiaan sekä siihen, miten torjutuksi tulemista asiakashankinnassa voi sietää. Manne Pyykkö on yrittäjä ja yrittäjyyttä harkitsevien jumppaaja. Hän on työskennellyt 15 vuotta johtamisen ja B2B-myyjien parissa valiten avainhenkilöitä sekä valmentaen heitä. Vuonna 2011 Pyykkö julkaisi kirjan ”Minustako yrittäjä”.

Näyttelijä ja teatteritaiteen maisteri Karoliina Blackburn aloittaa puheenvuoronsa klo 16. Hän käsittelee esiintymistä, esiintymisjännitystä, vuorovaikutusta ja läsnäoloa. Blackburn on toiminut freelance-näyttelijänä sekä juontajana, mutta myös kouluttanut pörssijohtajia esiintymään. Hänen asiantuntemusalueitaan ovat myös asiakaspalvelu, työilmapiiri ja palvelumuotoilu.

Seminaari on osa Koulutuskeskus Salpauksen Asiakkuudet ja johtaminen -seminaarisarjaa, joka käsittelee yrityksen ja työyhteisön menestyvän toiminnan kulmakiviä käytännön esimerkkien kautta. Seminaarisarja jatkuu syksyllä. 5.9. liikkeenjohdon konsultit Kai Virtanen ja Henrietta Aarnikoivu puhuvat asiakkuusprosessista ja asiakaslähtöisestä myynnistä.

Lisätietoja
Koulutuskeskus Salpaus
suunnittelija Inkeri Liimatainen, puh. 050 538 2350

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs