Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Musiikkialan perustutkinto jälleen suosituin Salpauksessa

Koulutuskeskus Salpaus

Musiikkialan perustutkinto jälleen suosituin Salpauksessa

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2015 klo 14:41
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen suosituin tutkinto kevään yhteishaussa oli musiikkialan perustutkinto, josta valmistuu musiikkiteknologiksi. Jokaista aloituspaikkaa kohden oli 3,62 ensisijaista hakijaa. Musiikkialan perustutkinto on ollut Salpauksen suosituin jo useamman vuoden ajan.

Toiseksi suosituin tutkinto oli sirkusalan perustutkinto, johon ensisijaisia hakijoita oli 3,26. Myös auto- ja logistiikka-ala sekä kauneudenhoitoala keräsivät paljon hakijoita.

Kaiken kaikkiaan Salpauksen ammatillisen koulutuksen 1800 opiskelupaikkaa haki 1971 ensisijaista hakijaa eli 1,12 kutakin opiskelupaikkaa kohden. Salpauksen lukioon Nastolaan haki yhteensä 50 ensisijaista hakijaa.

Pääsy- ja soveltuvuuskokeet syksyllä alkavaan koulutukseen järjestetään 24.4. - 22.5.2015. Opiskelijavalinnat julkaistaan 11. kesäkuuta alkaen.

Lisätietoja
Opiskelijapalvelupäällikkö Arja Inkiläinen, puh. 050 526 5976
Koulutuskeskus Salpaus

 

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 850.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs