Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Monimuotototeutuksia ja uusi ylemmän amk-tutkinnon koulutus – hakuaika Oamkiin alkaa 16.3.

Oulun ammattikorkeakoulu

Monimuotototeutuksia ja uusi ylemmän amk-tutkinnon koulutus – hakuaika Oamkiin alkaa 16.3.

Tiedote.
Julkaistu: 10.03.2016 klo 07:01
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulussa (Oamk) on tarjolla kevään yhteishaun toisessa haussa 34 ammattikorkeakoulututkinnon ja neljä ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon eli Master-tutkinnon suomenkielistä hakukohdetta. Aloituspaikkoja on yhteensä reilut 1 700. Kevään yhteishaun toinen hakuaika alkaa 16.3. kello 8.00 ja päättyy 6.4. kello 15.00.

Ammattikorkeakoulututkintoon johtavista koulutuksista yhdeksän järjestetään monimuotototeutuksena ja loput päivätoteutuksena. Monimuotototeutuksissa käytettäviä opetusmuotoja ovat lähi-, etä- ja verkko-opetus, joita toteutetaan päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Monimuotototeutus soveltuu työn ohessa opiskeluun, mutta työpaikka ei ole edellytys opiskelulle eikä koulutukseen edellytetä työkokemusta. Ammattikorkeakoulututkintoon johtavat koulutukset järjestetään Oulussa ja Oulaisissa sekä monimuotototeutuksena järjestettävän agrologikoulutuksen lähiopetuksen osalta Oulun lisäksi Haapajärvellä ja Kannuksessa.

Korkeakoulut on velvoitettu varaamaan yhteishaun hakukohteissa riittävä määrä paikkoja ensikertalaisille. Oamkissa ensikertalaisille varataan 75 prosenttia aloituspaikoista lukuun ottamatta muusikkokoulutusta. Ensikertalaiseksi katsotaan hakija, joka ei ole aiemmin suorittanut korkeakoulututkintoa tai ei ole vastaanottanut korkeakoulututkintoon johtavaa opiskelupaikkaa kevään 2014 yhteishausta tai tämän jälkeen.

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto tuottaa maisteritutkintoja vastaavan kelpoisuuden sekä antaa valmiudet oman alan vaativissa asiantuntija- ja johtotehtävissä toimimiseen. Oamkissa on ensimmäistä kertaa haussa kulttuurialan ylempi ammattikorkeakoulututkinto. Kulttuurituottamisen ja luovan talouden tutkinto-ohjelmassa keskeisiä sisältöjä ovat kulttuurituottaminen, luova talous sekä kulttuurialan liiketoiminta. Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon tutkinto-ohjelmat on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet ammattikorkeakoulututkinnon tai muun soveltuvan korkeakoulututkinnon, ja joilla on vähintään kolme vuotta työkokemusta. Opetus järjestetään monimuotototeutuksena siten, että se mahdollistaa tutkinnon suorittamisen myös työn ohessa.

Lisätietoja koulutuksista, valintaperusteista ja hakemisesta saa Oamkin verkkosivuilta osoitteesta oamk.fi/hakijalle. Yhteishaussa mukana oleviin ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen hakukohteisiin haetaan yhdellä hakemuksella valtakunnallisen sähköisen järjestelmän kautta osoitteessa opintopolku.fi.

Lisätietoja:

opintoasioiden johtaja Anne Anttinen, 050 357 2209, anne.anttinen@oamk.fi

koulutussuunnittelija Heli Louhimaa, 050 303 4382, heli.louhimaa@oamk.fi

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs