Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Monimuotoisuuden taitava johtaminen parantaa Suomen kilpailukykyä:avoin webinaari 14.11. klo 14.00

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Monimuotoisuuden taitava johtaminen parantaa Suomen kilpailukykyä:avoin webinaari 14.11. klo 14.00

Tiedote.
Julkaistu: 09.11.2012 klo 15:41
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Harvard Business Schoolissa perustettuun kilpailukykyä edistävien keskusten verkostoon kuuluva JAMK Center for Competitiveness  järjestää ke 14.11. klo 14.00 kaikille avoimen webinaarin "Diversity, inclusion and competitiveness".

Keskustelua työelämän monimuotoisuuden, sen johtamisen ja yritysten kilpailukyvyn suhteesta pohjustaa kolme kansainvälistä asiantuntijaa: George Simons, Elmer Dixon ja Joy Hawkins. Heillä kaikilla on vahva kokemus käytännönläheisestä koulutuksesta ja konsultoinnista, joilla tuetaan monimuotoisten työyhteisöjen toimintaa ja vuorovaikutusta. Simons, Dixon ja Hawkins vierailevat koko viikon Jyväskylän ammattikorkeakoulussa ja webinaarin lisäksi pitävät aiheesta kaksipäiväisen seminaarin sekä opettavat International Business –koulutusohjelmassa.

Monimuotoisuus viittaa ihmisten väliseen erilaisuuteen, joka perustuu moniin tekijöihin, kuten esimerkiksi ikään, sukupuoleen, kansalliseen tai etniseen kulttuuriin, uskontoon tai koulutus- ja ammattitaustaan. Työelämän monimuotoisuuden taitava johtaminen voi parantaa yritysten kilpailukykyä.

Suomen kansainvälisen kilpailukyvyn säilyttämiseksi on tärkeää, että suomalaissa yrityksissä ymmärretään kansainvälisen osaamisen ja toimintojen merkitys myös kotimaassa. Vain näin voidaan hyötyä työyhteisöjen jo olemassa olevasta ja tulevaisuudessa entisestään lisääntyvästä monikulttuurisuudesta, toteaa lehtori Steven Crawford, yksi webinaarin järjestäjistä.

Webinaari on ilmainen ja siihen osallistutaan internetin välityksellä osoitteessa http://jamk2.entecore.fi

Lisätietoja:
Steven Crawford, lehtori, 040 525 99 12, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoiminta- ja palvelut -yksikkö

 

 

 

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 80 11
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs