Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Monimuotoista oppimista Kyamkissa – lue Koskinen!

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Monimuotoista oppimista Kyamkissa – lue Koskinen!

Tiedote.
Julkaistu: 06.02.2014 klo 08:00
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Vuoden ensimmäinen verkkolehti Koskinen esittelee oppimista ja opetusta Kyamkissa. Lehti on julkaistu sivulla www.kyamk.fi/koskinen.

Oppimista tapahtuu monella tavoin ja myös korkeakoulun seinien ulkopuolella. Kyamkin opiskelijoiden perustama pelialan yritys, matka Kölnin asuntomessuille sekä Kotkassa järjestämä Lemmikkilauantai ovat hyviä esimerkkejä opetuksen ja oppimisen moniulotteisuudesta.

Opiskelijat kertovat Koskisessa kokemuksiaan harrastuksen, yrittäjyyden ja opiskelun yhdistämisestä, opinnäytteen tekemisestä sekä ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittamisesta. Lue myös, mitä tarkoittaa pelillinen kyberturvallisuuden opiskelu ja mitä kulttuuri- ja media-alojen asiantuntija Jarmo Eskelinen visioi opetuksen käyttäjälähtöisyydestä!

Seuraavan Koskisen teemana on työelämä ja se ilmestyy 26.3.2014. Kirjoittajina ovat Kyamkin asiantuntijat. Vuoden 2014 numeroiden teemat, aineistopäivät ja julkaisuajankohdat löytyvät sivulta www.kyamk.fi/lehdet. Koskisen arkisto on samassa osoitteessa.

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun verkkolehti Koskinen on suunnattu koko korkeakouluyhteisölle: ulkoisille yhteistyökumppaneille, henkilökunnalle ja opiskelijoille.

Lisätiedot

Verkkolehti Koskisen toimitus
päätoimittaja, tiedottaja Riitta Leviäkangas
p. 044 702 8449, koskinen@kyamk.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs