Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Miten myydä akateemista osaamista?

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Miten myydä akateemista osaamista?

Tiedote.
Julkaistu: 09.05.2014 klo 12:20
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

"Miten myyn akateemista osaamista" on Helsingin yliopiston ja HAAGA-HELIAn yhteinen pilottitapahtuma, jossa Helsingin yliopiston opiskelijoille opetetaan myyntitaitoja 12.5.

Helsingin yliopisto on maamme suurin akateemisen osaamisen kouluttaja. Monet opiskelijat kokevat epävarmuutta kyvystään tuoda esille omaa ammattiosaamistaan. HAAGA-HELIAn lehtori Pirjo Pitkäpaasi uskoo, että epävarmuus omasta työllistymisestä johtuu osittain myyntitaitojen puutteesta.

"Haluaapa valmistuma opiskelija toimia sitten yrittäjänä, palkansaajana tai tutkijana, hänen on saatava toiset ymmärtämään oman osaamisensa arvo. Myyntityö on valtava resurssi millä tahansa uravalinnalla," Pirjo Pitkäpaasi toteaa.

”Miten myyn akateemista osaamista” -tapahtuma tuo opiskelijoille sekä inspiroivia puhujia että työpajaosuuden. Tapahtumassa puhuvat humanistisen tiedekunnan alumni Riitta Pollari, joka on toiminut pitkään Sanoman korkeimmassa johdossa, valiotieteellisen tiedekunnan alumni Johannes Nuutinen, joka on perustajajäsen Avanto Helsinki tutkimuspaja Oy:ssä ja Ilari Mäkelä, teoreettisen filosofian opiskelija ja yrittäjä, joka on suunnitellut tapahtuman yhteistyössä HAAGA-HELIAn kanssa.

Tapahtuman työpaja on HAAGA-HELIAn ammattikorkeakoulun suunnittelema myyntiklinikka. Helsingin yliopiston opiskelijoille räätälöityä myyntiklinikkaa varten on haastateltu ajattelijoita myös Demos Helsingistä ja Filosofian Akatemiasta.

Miten myyn akateemista osaamista on pilottitapahtuma Helsingin yliopistolla 12.5.2014 klo. 17-20. Tapahtuma pidetään Helsinki Think Companyn tiloissa osoitteessa Vuorikatu 5.

Intohimosta ammatti -kampanja

Tapahtuma on osa HAAGA-HELIAn koordinoimaa Suomi nousuun myynnillä -hankessa. Hankkeen sisällä on syntynyt myös Intohimosta ammatti –kampanjaa. Kampanjan tarkoitus on tuo myyntiosaamista suomalaisten unelmien tueksi. Kampanjaa pilotoidaan Helsingin yliopiston lisäksi Omnian ammattikoulussa.

Kampanjan ideana on, että mitä paremmat valmiudet työelämään siirtyvillä nuorilla on myydä omia ideoitaan, omaa osaamistaan ja omia palveluitaan, sen paremmin he voivat luoda uransa itselleen rakkaiden asioiden ympärille. Intohimosta ammatti -kampanja tarjoaa ilmaisia myyntiklinikoita halki koulutusalojen.

Lisätiedot:
Ilari Mäkelä, Helsinki Promo, puh 050 5569454, ilari.makela@helsinkipromo.com

www.suominousuunmyynnilla.fi

 

 


HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 660 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs