Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Mira Kasslin puhuu rohkeista tavoitteista ja itsensä johtamisesta Lahdessa 15.2.

Koulutuskeskus Salpaus

Mira Kasslin puhuu rohkeista tavoitteista ja itsensä johtamisesta Lahdessa 15.2.

Tiedote.
Julkaistu: 13.02.2012 klo 08:00
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Villit lentää – kesyt ei koskaan. Tällä ajatuksella yrittäjä ja motivaatiovalmentaja Mira Kasslin puhuu Koulutuskeskus Salpauksen seminaarissa keskiviikkona 15.2. klo 14–16. Seminaari järjestetään Oppimiskeskus Fellmanniassa Lahdessa (Kirkkokatu 27).

Diili-ohjelmasta tuttu Kasslin pohtii seminaarissa sitä, miten ideat ja tavoitteet muutetaan teoiksi. Hän puhuu tavoitteiden rohkeasta asettamisesta sekä oman mielen johtamisesta. Kasslin pitää itsevarmuutta positiivisena voimavarana ja epäilee, että suomalaisten menestyksen esteenä on liian usein epäonnistumisen pelko.

Mira Kasslin on entinen kilpapyöräilijä, joka pitää urheilun tuomaa sitkeyttä, rohkeutta ja tavoitteellisuutta johtotähtenään myös yrityselämässä. Urallaan hän on ollut kehittäjänä ja käynnistäjänä eri yritys- ja kehityshankkeissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Mira Kasslin voitti Diili-ohjelman syksyllä 2010. Voittonsa jälkeen hän työskenteli Hangon Rantakiinteistöjen toimitusjohtajana marraskuulle 2011 saakka, kunnes hän irtisanoutui tehtävästään Hangon Rantakiinteistöjen omistajuuden vaihtuessa.

Mira Kasslinin puheenvuoro aloittaa Koulutuskeskus Salpauksen Asiakkuudet ja johtaminen -seminaarisarjan, joka käsittelee yrityksen ja työyhteisön menestyvän toiminnan kulmakiviä käytännön esimerkkien kautta. Maaliskuun 7. päivä seminaarisarjaa jatkaa yrittäjä Mato Valtonen otsikolla Arkipäivän luovuus ja käytännönläheiset innovaatiot.

Lisätietoja
Koulutuskeskus Salpaus
suunnittelija Inkeri Liimatainen, puh. 050 538 2350

 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs