Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Minna Silvennoinen on nimitetty MPS Career Oy:n toimitusjohtajaksi

MPS-Yhtiöt

Minna Silvennoinen on nimitetty MPS Career Oy:n toimitusjohtajaksi

Nimitys.
Julkaistu: 07.04.2016 klo 15:14
Julkaisija: MPS-Yhtiöt

KTM Minna Silvennoinen, 51, on nimitetty MPS Career Oy:n toimitusjohtajaksi 1.4.2016 alkaen.

”Minnalla on vahvaa yritysjohdon kokemusta ennen MPS:ää sekä myös näyttöä menestyksekkäästä johtamisesta MPS:n aluejohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Lisäksi hän tuntee hyvin kaikki palvelumme, sillä hän on sekä myynyt että toteuttanut niitä monipuolisesti seniorikonsulttina”, kertoo Marcus Herold, MPS-Yhtiöiden toimitusjohtaja.

”MPS Career on yhtiönä hyvässä kunnossa ja osaaminen todella vahvaa,” Minna kertoo. ”Olen todella innoissani siitä, miten MPS Careerin ammattilaisten omat intohimot, osaaminen ja potentiaali yhdistyvät palveluissamme asiakkaidemme eduksi.”

Asiakasyritysten menestyksen tukeminen erityisesti muutostilanteissa on lähellä Minnan sydäntä. ”Tähän MPS:stä löytyy monipuolinen ja laaja kattaus osaamista sekä työkaluja. Keskiössä MPS Careerissä ovat henkilöarviointi-, rekrytointi, Coaching- sekä muutoksenhallinta- ja uudelleensijoittumispalvelut - näiden osaamisalueiden kehittäminen ja brändien vahvistaminen entisestään. Kun tähän kokonaisuuteen yhdistetään MPS Prewisen vahva digitaalinen osaaminen ja MPS Executive Searchin suorahakuosaaminen erityisesti johdon sekä hallitusjäsenten rekrytoinneissa, on meillä käsissämme lyömätön yhdistelmä”. Hän kertookin odottavansa innolla myös tiivistä yhteistyötä muiden liiketoimintojen kanssa. ”Mahtavalle pohjalle uutta”, Minna toteaa. 

”Olen iloinen että Minna on omilla vuorovaikutus – ja johtamistaidoillaan innostaa ja vahvistaa organisaatiotamme, kun luomme perustehtävämme mukaisesti arvokasta kasvua jokaiselle.”, toteaa Marcus. 

Lisätietoja: Marcus Herold, toimitusjohtaja, MPS-Yhtiöt, puh. +358 400 666 663, marcus.herold@mps.fi

MPS-Yhtiöt lyhyesti

MPS on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. 40 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Suomessa yhtiöitämme ovat MPS Executive Search Oy, MPS Career Oy ja MPS Prewise Oy. Baltiassa, Venäjällä ja Kiinassa toimivat MPS-yhtiöt sekä kansainväliset verkostomme EXS International ja Career Star Group varmistavat asiakkaan tarpeisiin vastaamisen maailmanlaajuisesti. www.mps.fi, www.mpsglobe.com

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs