Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Mikkelin ammattikorkeakoulussa vietetään Kampusjopo-päivää 14.2.

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ammattikorkeakoulussa vietetään Kampusjopo-päivää 14.2.

Tiedote.
Julkaistu: 07.02.2012 klo 09:05
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

TIEDOTE
7.2.2012
julkaisuvapaa heti 

MAMKissa vietetään Kampusjopo-päivää 14.2.2012

Mikkelin ammattikorkeakoulu järjestää ystävänpäivänä Kampusjopo-päivän ammattikorkeakoulun Kasarmin kampuksella. Kyseessä on rentohenkinen, mutta asiapitoinen, kaikille avoin tilaisuus. Ohjelmassa on muun muassa Kampusjopo-spinning, tietokilpailu sekä mahdollisuus esittää poliisille liikenneaiheisia kysymyksiä – vastaamassa on konstaapeli Reinikainen, eli vanhempi konstaapeli, nuorisopoliisi Toni Reinikainen Etelä-Savon poliisilaitokselta. Tapahtumassa esittäytyvät myös tapahtuman yhteistyökumppani Lliikenneturva sekä Mikkelin ammattikorkeakoulun harrastetoiminta.

Päivän tarkoituksena on muistuttaa Kampusjopon käyttäjiä kohtelemaan jopoa kuin ystävää. Samalla tiedotetaan jopoilijoille uusista Kampusjopon käyttösäännöistä.

Kampusjopo –päivä 14.2. klo 11-13, ravintola DeXi (Kasarmin kampus, Patteristonkatu 2)

Lisätietoja:

Pekka Pulkkinen, +358 50 411 4793, pekka.pulkkinen@mamk.fi

Facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/336674033023443/

Kampusjopo

Mikkelin ammattikorkeakoulun opiskelijat ja henkilökunta ovat kehittäneet yhteistyössä Helkama Velox Oy:n kanssa kustomoidun kampus-jopon. Kampusjopot ovat tarkoitettu MAMKin opiskelijoiden ja henkilökunnan lainattavaksi. Pyöriä voi lainata joko lyhytaikaiseen tai pitkäaikaiseen lainaan MAMKin kirjastoista Mikki-kirjastokortilla. Laina-ajat ovat 2 vrk, 28 vrk ja 120 vrk. Kampus-jopoja on yhteensä 100 kpl, joista Mikkelissä 70, Pieksämäellä 5 ja Savonlinnassa 25.

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs