Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Miessakit ry - 20 vuotta mieserityistä hyvinvointityötä

Miessakit ry

Miessakit ry - 20 vuotta mieserityistä hyvinvointityötä

Tiedote.
Julkaistu: 12.01.2015 klo 07:00
Julkaisija: Miessakit ry

Tänä vuonna Miessakit ry juhlistaa 20-vuotista taivaltaan.

- Miessakit ry:n toiminta arkipäivän ongelmien ennaltaehkäisyssä on tuonut monelle korvaamattoman avun. Vertaistuki on antanut monelle voimaa löytää ratkaisuja esimerkiksi isyyteen, parisuhteeseen sekä perheen ja työn yhteensovittamiseen. Miessakit ry on onnistunut myös vahvistamaan miesten erityislaatuisuuden ymmärtämistä ja osaamista erityisesti kasvatus-, sosiaali- ja terveysalalla, Tasavallan presidentti Sauli Niinistö toteaa Miessakit ry:lle lähettämässään tervehdyksessä.

Juhlavuoden aikana Miessakit ry julkaisee järjestöön ja sen toimintaan liittyvän kahdenkymmenen artikkelin sarjan, joka toimii myös myöhemmin julkaistavan Miestyön perusteoksen runkona. Artikkelit käsittelevät ensisijaisesti käytännön työtä sekä sen toteutusta, tuloksia ja kehittämistä, mutta myös järjestön ideologiaa ja miestyön viitekehystä kuten hyvinvoinnin tasa-arvoa, mieserityisyyttä ja miesten välistä vertaisuutta. Artikkelit julkaistaan Miessakit ry:n verkkosivuilla 19.1.-8.6. sekä 17.8.-7.12. kahden viikon välein. Ensimmäinen artikkeli käsittelee aihetta ”Miessakit yhteiskunnallisena hyvinvoinnin rakentajana”.

- Keskeisin haaste ja samalla mahdollisuus nyky-yhteiskunnalle on se, miten Miessakit ry:n toiminnan kautta saatu osaaminen liitetään osaksi kasvatus- ja sosiaalialan peruskoulutusta sekä hyvinvointi- ja tasa-arvopoliittisen yhteiskuntatyön keskiöön. Hyvinvoiva mies on yhteiskunnallinen arvovalinta, kirjoittaa Miessakit ry:n toiminnanjohtaja Tomi Timperi artikkelissaan.

Vuosi huipentuu juhlaseminaariin isänpäivään päättyvällä Miesten Viikolla marraskuussa.

Lisätiedot:

toiminnanjohtaja Tomi Timperi
050 588 1687
tomi.timperi@miessakit.fi
www.miessakit.fi

Linkki: Tasavallan presidentin tervehdys

Liitetiedostot

Miessakit ry pitää huolta miesten elämää tukevien yksilöllisten, yhteisöllisten ja yhteiskunnallisten rakenteiden vahvistamisesta parantaakseen miesten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Miessakit ry tekee työtä sellaisen yhteiskunnan puolesta, jossa hyvinvointi vahvistuu miesten ja naisten erityislaaduista kumpuavan, sukupuolten välisen kunnioittavan kumppanuuskulttuurin kautta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs