Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Metsäalan aikuiskoulutusta tarjolla Evolla – haku päättyy 16.8.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Metsäalan aikuiskoulutusta tarjolla Evolla – haku päättyy 16.8.

Tiedote.
Julkaistu: 02.07.2014 klo 10:48
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammatti-instituutissa Evolla alkaa syksyllä metsuri–metsäpalvelujen tuottajan tutkintoon johtava aikuiskoulutus. Koulutuksessa erikoistutaan metsänhoito- ja puunkorjuupalvelujen tuottamiseen. Hakuaika koulutukseen päättyy 16.8.2014.

Koulutus antaa valmiudet työskennellä erilaisissa metsänhoitoon ja puunkorjuuseen liittyvissä töissä. Ammatillisten perusopintojen aikana opiskelija saa perustiedot ja -taidot puuntuottamisesta, puunhankinnasta ja metsäekologiasta. Lisäksi opiskelijat perehtyvät mm. metsäluonnonhoitoon sekä ulkoilu- ja virkistysalueiden työtehtäviin. Valinnaisia aineita ovat mm. metsätraktoreiden käyttö, metsäenergia ja puun jatkojalostus.

Opinnot kestävät noin 2–3 vuotta. Suoritusaika riippuu opiskelijan aiemmista opinnoista ja työssä hankitusta osaamisesta. Lähijaksoja Evolla järjestetään pääsääntöisesti kerran kuussa perjantaista lauantaihin (muutamat myös torstaista lauantaihin). Lähijaksoilla ruokailut ja majoitus ovat maksuttomia. Lähiopetuksen lisäksi opintoja tehdään itsenäisesti ja erilaisissa ryhmissä työskennellen. Etäjaksojen aikana opiskelijoita ohjataan Moodlessa, verkko-opetuksen oppimisympäristössä.

Metsurin työvaatetuksen opiskelija voi tilata edulliseen hintaan oppilaitoksen kautta. Tarvittaessa varusteet myös saa lainaksi opetuksen ajaksi koululta.

Lisätiedot, hakuohjeet ja -lomakkeet Hämeen ammatti-instituutin verkkosivuilla.

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs