Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » MERCURIA KÄRJESSÄ OPETUSTOIMEN TULOKSELLISUUDESSA

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

MERCURIA KÄRJESSÄ OPETUSTOIMEN TULOKSELLISUUDESSA

Tiedote.
Julkaistu: 10.11.2014 klo 14:29
Julkaisija: MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

Vantaan Martinlaaksossa toimiva MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos sijoittui erinomaisesti opetus- ja kulttuuriministeriön jokavuotisessa vertailussa: jo 11. kerran peräkkäin MERCURIA oli pääkaupunkiseudun paras kauppaoppilaitos. Uudellamaalla sijoitus oli kolmas vertailtaessa kaikkia Suomen koulutuksen järjestäjiä. Hyvä tuloksellisuus merkitsee vuodelle 2015 lisärahoitusta, joka tullaan rehtori Tiina Immosen mukaan käyttämään opiskelijapalveluihin ja nuorten kansainvälistymiseen.

Opetus- ja kulttuuriministeriö arvioi ammatillisen koulutuksen järjestäjiä tuloksellisuuden ja vaikuttavuuden perusteella. Käytettävät mittarit ovat opiskelijoiden työllistyminen opintojen jälkeen, tutkinnon suorittaminen 3 vuoden määräajassa ja sijoittuminen jatko-opintoihin.

Tiivistäen voisi sanoa, että opiskelijat valmistuvat MERCURIAsta normiajasta ja työllistyvät hyvin, mikä on yhteiskunnallisestikin merkittävä asia.

 

Lisätietoja ammatillisen koulutuksen tulosrahoituksesta saa oheisesta linkistä http://www02.oph.fi/asiakkaat/rahoitus/tulosr15/tulosr_15.html

 

Lisätietoja antavat rehtori Tiina Immonen, puh. 040 522 8524, tiina.immonen@mercuria.fi, tai toimitusjohtaja Sinikka Sartonen, puh. 040 5010392, sinikka.sartonen@mercuria.fi

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos on arvostettu, osaava ja aidosti opiskelijalähtöinen yksityinen liiketalouden alan kouluttaja. Tarjoamme oppimisen elämyksiä sekä nuorille että aikuisille.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs