Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Mediakutsu: Lukiolaisten Huipputapaaminen kokoaa Eurooppa-päivänä lähes 300 lukiolaista visioimaan Euroopan tulevaisuutta

Suomen Lukiolaisten Liitto

Mediakutsu: Lukiolaisten Huipputapaaminen kokoaa Eurooppa-päivänä lähes 300 lukiolaista visioimaan Euroopan tulevaisuutta

Kutsu.
Julkaistu: 06.05.2014 klo 14:07
Julkaisija: Suomen Lukiolaisten Liitto

Lukiolaisten Huipputapaaminen 2014
Aika: Eurooppa-päivä 9.5.2014 klo 9.00-18.30
Paikka: Sokos Hotelli Presidentti (Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki)

Suomen Lukiolaisten Liitto kutsuu teidät Lukiolaisten Huipputapaamiseen Sokos Hotel Presidenttiin Helsinkiin 9.5.2014 tapaamaan lukiolaisvaikuttajia ja kuulemaan lukiolaisten näkemyksiä Euroopan tulevaisuuden suunnasta. Tapahtuman tarkoituksena on luoda lukiolaisten visio Euroopan valoisammasta tulevaisuudesta. 

Tapahtumasta lisää alla olevassa tiedotteessa ja teaser-videossa, joka löytyy Youtubesta. Tapahtuma-aikataulu löytyy osoitteesta http://www.lukio.fi/huipputapaaminen2014. Pyydämme median edustajia saapumaan paikalle 9.00-10.00 tai 16.30-18.30 välillä.

Lisätietoja:
Rami Laitila
Varapuheenjohtaja
Suomen Lukiolaisten Liitto ry
rami.laitila@lukio.fi
040 703 2665

******

Tiedote: Lukiolaisten Huipputapaamisessa visioidaan Euroopan tulevaisuutta

Euroopan tulevaisuus nousee keskustelun keskiöön, kun lähes 300 lukiolaista ympäri Suomea kokoontuu Eurooppa-päivänä 9.5.2014 Helsinkiin Lukiolaisten Huipputapaamiseen. Vuoden suurimmassa lukiolaistapahtumassa on mukana opiskelijoita 135 eri lukiosta sekä liuta eri puolueiden europarlamentaarikkoja ja Eurooppa-asiantuntijoita.

Tapahtumaa järjestävän Suomen Lukiolaisten Liiton puheenjohtaja Otto Ahoniemi kertoo, että Huipputapaamisen tarkoituksena on luoda lukiolaisten visio Euroopan valoisammasta tulevaisuudesta.

”Vaikka tämän päivän lukiolaiset ovat eläneet lähes koko nuoruutensa Euroopan kriisien keskellä ja kokevat vaikuttamismahdollisuutensa heikoiksi, toivoa paremmasta ja halua vaikuttaa piisaa silti. Tuoreita ratkaisuja ja ratkaisijoita tarvitaan, jotta Euroopan tämänhetkiset haasteet saadaan ylitettyä”, valottaa Ahoniemi.

Lukiolaisten Huipputapaamisen tunnelmiin voi virittyä jo nyt Youtubessa julkaistun teaser-videon avulla. Myös tapahtumassa luotava visio koostetaan videoksi, jonka tarkoituksena on toimia Eurooppa-keskustelun virittäjänä lukioissa ja niiden ulkopuolella.

 

"Suomen Lukiolaisten Liitto - SLL on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, palvelu- ja harrastusjärjestö. Vuonna 1985 perustettu SLL on 50 000 jäsenen voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla." 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs