Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Mato Valtonen yrittäjien hyvinvointipäivässä Mikkelissä 27.4

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mato Valtonen yrittäjien hyvinvointipäivässä Mikkelissä 27.4

Tiedote.
Julkaistu: 08.04.2013 klo 15:47
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelissä järjestetään 27.4.2013 yrittäjien hyvinvointitapahtuma. Tapahtumassa ovat esiintymässä mm. Mato Valtonen, joka puhuu aiheesta arkipäivän luovuus, innovatiivisuus ja hyvinvointi sekä stand up koomikko Arimo Mustonen. Päivän avaa Etelä-Savon Yrittäjät ry:n toimitusjohtaja Mirja Haavikko. Paikallisia yrittäjiä on kertomassa siitä, millaista yrittäjän hyvinvointi on tällä hetkellä.

Tapahtuma on osa Mikkelin ammattikorkeakoulun hanketta Voi hyvin yrittäjä. Hankkeessa on edistetään alle 10 henkilöä työllistävien yritysten ja yrittäjien työhyvinvointia monin eri tavoin. Kolmivuotinen ESR-rahoitteinen hanke käynnistyi vuonna 2011. Hankkeessa on mukana 50 mikroyritystä Etelä-Savon alueelta.

Hyvinvointitapahtuma on maksuton, ilmoittautumisohjeet ja tarkempi ohjelma osoitteessa www.mamk.fi/voihyvinyrittaja ja https://www.facebook.com/events/347986108654394/

Lisätietoja:

projektipäällikkö
Hanna Vuorimaa
hanna-elina.vuorimaaa(at)mamk.fi
puh. 040 673 8995

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs