Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Mato Valtonen pureutuu arkipäivän luovuuteen Fellmanniassa ke 7.3. klo 14

Koulutuskeskus Salpaus

Mato Valtonen pureutuu arkipäivän luovuuteen Fellmanniassa ke 7.3. klo 14

Tiedote.
Julkaistu: 05.03.2012 klo 08:15
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Millaista on arkipäivän luovuus ja miten se valjastetaan käyttöön? Miten syntyy käytännönläheisiä innovaatioita? Näistä aiheista puhuu yrittäjä ja luovuuden asiamies Mato Valtonen keskiviikkona 7.3. klo 14–16 Oppimiskeskus Fellmanniassa (Kirkkokatu 27, Lahti).

Mato Valtonen pohtii luennossaan muun muassa luovuuden estoja. Hänen mielestään ilmapiiri ja asenteet ovat usein merkittäviä luovuuden jarruja. Valtonen pureutuu syvemmälle minuuteen ja löytää sieltä mahdollisuuksia asioiden luontevampaan ja estottomampaan kehittämiseen.

Mato Valtosella on laaja osaaminen luovien organisaatioiden johtamisesta ja motivoinnista. Hän painottaa luovuuden ja motivaation merkitystä kriittisenä osana yrityksen menestystä. Alati kiristyvässä kilpailussa on luovia ideoita ja ajatuksia löydyttävä kaikilta organisaation tasoilta, ja ennen kaikkea jokaisen ihmisen on löydettävä luovuus itsestään.

Mato Valtonen on taiteen ja liike-elämän monitoimimies. Hän on Sleepy Sleepers- ja Leningrad Cowboys - yhtyeiden perustajajäsen ja pitkäaikainen johtotähti sekä taitava organisaattori ja liikemies. Hän on ideoinut ja johtanut menestyksekkäästi useita taiteen ja liike-elämän organisaatioita ja projekteja, mutta kohdannut urallaan myös vaikeita hetkiä.

Mato Valtosen puheenvuoro on osa Koulutuskeskus Salpauksen Asiakkuudet ja johtaminen -seminaarisarjaa, joka käsittelee yrityksen ja työyhteisön menestyksen kulmakiviä käytännön esimerkkien kautta. 18.4. seminaarisarjaa jatkavat markkinoinnin ammattilaiset, toimitusjohtaja Jane Moilanen ja yrittäjä Jari Juslén. He puhuvat mielikuvamarkkinoinnista ja sosiaalisesta mediasta bisnestyökaluna.

Seminaarisarjan tarkempi ohjelma: http://www.salpaus.fi/opiskele/etsi/?kurssiid=3875&bu=/liiketalous/koulutusmahdollisuudet/

Lisätietoja:
Koulutuskeskus Salpaus
suunnittelija Inkeri Liimatainen, puh. 050 538 2350

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs