Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Matematiikan valmennuksesta helpotusta korkeakouluun pyrkimiseen

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Matematiikan valmennuksesta helpotusta korkeakouluun pyrkimiseen

Tiedote.
Julkaistu: 27.02.2015 klo 09:38
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulussa (SAMK) halutaan helpottaa usein vaikeaksi koetun matematiikan opiskelun aloittamista ammattikorkeakoulussa. Aloituskynnyksen madaltamiseksi on suunniteltu matematiikan valmennuskurssi.

− Kurssi on tarkoitettu erityisesti sellaisille tekniikan alalle pyrkijöille, jotka kokevat matematiikan ja fysiikan taitonsa puutteellisiksi ja haluavat nopeasti palauttaa mieleensä pääsykokeissa tarvittavia tietoja, kertoo yliopettaja Kari Nummelin. Edelliseltä kurssilta saadun palautteen mukaan viime keväänä ensimmäistä kertaa toteutettu vastaava kurssi koettiinkin hyödylliseksi.

Valmennukseen osallistumisesta on hyötyä tekniikan pääsykokeissa jo tänä keväänä tai mahdollisesti myöhemmin tulevaisuudessa.

Kurssilla käydään läpi aikaisempia ammattikorkeakoulujen tekniikan alan pääsykokeita. Vaikka kurssi keskittyy lähinnä pääsykokeiden matematiikan tehtäviin, myös keskeisimpiä fysiikan ja kemian tehtäviä käsitellään. Tehtävien yhteydessä kerrataan lyhyesti tarvittavaa teoriaa.

SAMKin pikakirjakaupasta voi ladata valmennuksen tueksi ilmaisen julkaisun Matematiikan perustaitojen kertaus. Kurssilla opettaa matematiikan yliopettaja Timo Ojala.

Lisätiedot:

Yliopettaja Kari Nummelin, p. 044 710 3213

www.samk.fi/matematiikan_valmennuskurssi

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja 450 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Kampukset ovat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys ovat painopistealueita.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs