Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Marjo Lehto on Kotkan-Haminan seudun vuoden 2014 YES-opettaja

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Marjo Lehto on Kotkan-Haminan seudun vuoden 2014 YES-opettaja

Tiedote.
Julkaistu: 11.12.2014 klo 14:46
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

YES Kotka-Hamina on valinnut vuoden YES-opettajaksi Etelä-Kymenlaakson ammattiopiston opettajan Marjo Lehdon. 

Tunnustuksen antoi YES Kotka-Hamina ja Valtakunnallinen YES ry. Tunnustus annetaan Marjo Lehdolle, Ekamin yrittäjyysopettajatiimin tilaisuudessa 15.12.2014 klo 13.

Marjo Lehto on kehittänyt rohkeasti ja ennakkoluulottomasti yrittäjyyden opetusta ja yrittäjyyskasvatusta ammatillisella toisella asteella ja yrittäjyyskasvatuksen strategiatyön kautta koko Kaakkois-Suomessa. Nuori yrittäjyys opinto-ohjelmista NY24h -leiri ja Vuosi yrittäjänä -ohjelma ovat levinneet Marjon ”mallin” kautta Ekamin muillekin koulutusaloille. Ekamin Haminan yksiköstä on muotoutumassa YRITTÄJYYS-KAMPUS!

Marjo on edistänyt koulu-yritysyhteistyötä toimien luontevasti verkostoituen paikallisten yrittäjien kanssa esimerkiksi työssäoppimisjaksojen yhteydessä. YES Kotka-Hamina kiittää Marjoa myös siitä, että hän on levittänyt yrittäjyyskasvatustietoutta esimerkiksi YES Kotka-Haminan yrittäjyyskasvatusvalmennus- ja koulutuspäivien yhteydessä eri kouluasteiden opettajille.

Valtakunnallinen YES ry ja YES-verkosto palkitsee vuosittain jokaiselta YES-alueelta opettajan, joka on työssään edistänyt esimerkillisesti yrittäjyyskasvatusta. Tunnustus myönnetään opettajalle, joka:

  • omaa myönteisen ja aktiivisen asenteen yrittäjyyskasvatukseen
  • toteuttaa ja kehittää yrittäjyyskasvatusta omassa opetuksessaan
  • levittää omalta osaltaan yrittäjyyskasvatustietoutta omalla alueellaan

Kaikki vuoden 2014 YES-opettajat julkistettiin 10. joulukuuta Helsingissä. Tutustu yrittäjyyskasvatuksen kärkikaartiin Valtakunnallisen YES:n nettisivuilla.

Lisätietoja:

YES Kotka-Haminan aluepäällikkö Maarit Koverola, p. 040 190 2545, maarit.koverola@cursor.fi

Liitetiedostot

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs