Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Mamkissa runsaasti kansainvälisiä luennoitsijoita viikolla 14

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mamkissa runsaasti kansainvälisiä luennoitsijoita viikolla 14

Tiedote.
Julkaistu: 28.03.2014 klo 15:04
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ammattikorkeakoulun terveysalan laitos sekä kulttuuri-, nuoriso- ja sosiaalialan laitos järjestävät 31.3.-4.4.2014 kansainvälisyysviikon. Vieraaksi on kutsuttu kansainvälisten partnerioppilaitosten opettajia ja henkilökuntaa luennoimaan sekä keskustelemaan yhteistyökumppanuuksien syventämisestä ja uusista projekteista. Kv-viikon teema on “New approaches for networking in well-being”, eli viikon aikana etsitään uusia keinoja hyvinvoinnin lisäämiseen kansainvälisen yhteistyön avulla.

Viikon aikana järjestetään useita luentoja hyvinvoinnin alalta ja kuullaan mm. puolalaisesta ja espanjalaisesta vapaaehtoistoiminnasta, saksalaisesta oma-apuryhmätoiminnasta sekä eurooppalaisesta hoitotyöstä ja sen kouluttamisesta. Lisäksi kuullaan käytännön kokemuksia omaishoitajan arjesta dementiapotilaan hoidossa sekä sairaanhoitajien ohjauksesta diabeteksen hoidossa.

Poimintoja ohjelmasta:

• 1.4.2014 8.00-11.15 “Health Care and Nursing in Europe –Trends and Challenges for the Future”, Marc Dhaeze, University College Ghent, Belgium (A245)

• 1.4.2014 8.00 – 12.15 “Male Caregivers, Experiences of Caring for a Spouse/Relative with Dementia at Home”, Siobhan Healy-McGowan, St. Angela’s College, Ireland (D318a)

• 1.4.2014 10-12 ”European senior citizens: volunteering and wellbeing” , Marta Gil Lacruz & Ana Gil Lacruz, University of Zaragoza, Spain (A117)

• 3.4.2014 10-12 “Self Help Groups in Germany –Opportunities and Restrictions of Mutual Self Help”, Michael Helmbrecht & Ulrike Krämer, Technische Hochschule Georg-Simon-Ohm Nürnberg, Germany (D117)

• 4.4.2014 10-12 “Mental Illness and Poverty”, Catherine A. Robinson & Rob Poole, Bangor University, Wales

Paljon muitakin mielenkiintoisia luentoja luvassa, katso koko viikon ohjelma liitteistä.

 

Mikkeliin saapuu vieraaksi 18 henkilöä seitsemästä eri maasta ja yhdeksästä yhteistyökorkeakoulusta. Luentojen lisäksi vieraat saavat kosketuksen Suomen keväiseen luontoon metsäretkellä. Luvassa on nuotioruokailua, saunomista ja mahdollisuuksien mukaan avantouintia.

 

Media on tervetullut kuuntelemaan luentoja ja haastattelemaan luennoitsijoita. Tarkemmat ohjelmat ovat liitteenä. Haastatteluaikojen järjestämisessä auttaa tarvittaessa Anna-Kaisa Kipronen.

 

Lisätietoja:

kv-koordinaattori Anna-Kaisa Kipronen, puh. 040 826 606

 

 

Liitetiedostot

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs