Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Mamkissa haussa kolme vieraskielistä koulutusta

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mamkissa haussa kolme vieraskielistä koulutusta

Tiedote.
Julkaistu: 09.01.2015 klo 11:18
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen kevään ensimmäinen yhteishaku on käynnistynyt. Nyt haetaan vieraskielisiin koulutuksiin, joita Mikkelin ammattikorkeakoulussa on tarjolla kolme

 

• Bachelor of Business Administration (BBA), Business management

• Bachelor of Engineering (BEng), Environmental engineering

• Bachelor of Engineering (BEng), Information technology

Haku tapahtuu osoitteesta www.studyinfo.fi ja päättyy 27.1.2015 klo 15. Valintakokeet järjestetään huhti-kesäkuun aikana ja opinnot alkavat syksyllä 2015.

Opiskelu vieraskielisessä koulutuksessa antaa vahvan kielitaidon ja tutkinnon, jota arvostetaan niin kotimaisilla kuin kansainvälisilläkin työmarkkinoilla. Eri maista tulevat opiskelijat tutustuttavat uusiin kulttuureihin ja antavat mahdolliseen verkostoitumiseen jo opiskelujen aikana. Opinnoissa pärjää hyvin normaalilla kouluenglannilla.

Hakuun liittyvissä asioissa hakijat voivat kysyä neuvoa Mamkin hakijapalveluista admissions@mamk.fi. Tietoa  löytyy myös www.studyinfo.fi. tai www.mamk.fi –sivuilta.

 

Lisätiedot

Mikkelin ammattikorkeakoulu, hakijapalvelut

admissions@mamk.fi, puh. 050 3125 031

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs