Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » MAMKin yt-neuvottelut päättyivät

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

MAMKin yt-neuvottelut päättyivät

Tiedote.
Julkaistu: 12.10.2012 klo 13:27
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin Ammattikorkeakoulu Oy on käynyt yhteistoimintaneuvotteluja koulutusohjelmien lakkauttamisten vuoksi. Neuvotteluja käytiin 10 henkilön kanssa ja neuvottelut päättyivät ilman irtisanomisia. Yhden opettajan kohdalta neuvottelu päättyi ratkaisemattomana, jonka osalta työnantaja tekee ratkaisun myöhemmin. Muut neuvotteluissa mukana olleet henkilöt sijoittuvat tehtäviin MAMKin sisällä.

Neuvottelut liittyvät keväällä 2012 tehtyihin kulttuurituotannon sekä auto- ja kuljetustekniikan koulutusohjelmien lakkautuspäätöksiin. Lisäksi neuvoteltiin aikaisemmin Mikkelistä päättyneen fysioterapian koulutuksen osalta kahden henkilön kanssa.

Osa lakkautettujen koulutusohjelmien henkilöstöstä on siirtynyt ennen yt-neuvotteluja töihin muihin organisaatioihin.

Aikaisemmin lopetetun Savonlinnan muotoilun koulutusohjelman osalta yt-neuvottelut käynnistyvät tällä viikolla. Neuvottelut koskevat kahta henkilöä ja neuvottelut päättyvät marraskuussa. Savonlinnan muotoilun henkilöstön kanssa on ensimmäiset neuvottelut käyty jo vuonna 2011. Savonlinnan muotoilun koulutusohjelmasta yksi opettaja on siirtynyt vuonna 2012 ja yksi opettaja siirtyy vuonna 2014 Kymenlaakson ammattikorkeakouluun vanhoina työntekijöinä.

 

Lisätietoja:

rehtori, toimitusjohtaja
Heikki Saastamoinen, 050 312 5151

 

 

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs