Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Mamkin opiskelijat järjestävät pop up -nuorisotiloja kouluissa

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mamkin opiskelijat järjestävät pop up -nuorisotiloja kouluissa

Tiedote.
Julkaistu: 28.11.2014 klo 15:23
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

KUTSU: Mamkin opiskelijat järjestävät pop up -nuorisotiloja kouluissa


Median edustajat ovat tervetulleita tutustumaan Mamkin  opiskelijoiden järjestämiin pop up -nuorisotiloihin Mikkelissä

  • Urheilupuiston koululle 2.12.
  • Mikael koululle 9.12.
  • Mikkelin lukiolle 10.12. sekä
  • Esedulle Otavankadun toimipisteeseen 12.12.

Lisätietoja:

opiskelija Sanna Saastamoinen, 0440 672 697, pouup.tiimi@gmail.com

 

Mamkin opiskelijat järjestävät ns. pop up -nuorisotiloja eteläsavolaisissa kouluissa

- Pop up –nuorisotila on tilapäinen ja siirrettävissä oleva nuorille tarkoitettu ajanvietepaikka, selventävät idean takana olevat Mikkelin ammattikorkeakoulun yhteisöpedagogiopiskelijat Emmi Hituri, Sanni Karjalainen, Sanna Saastamoinen, Iiro Vainonen, Sini Savolainen, Olli Heikkinen, Hanna Määttänen ja Antti Kokkonen. Joulukuun aikana he pystyttävät pop up -nuorisotilansa yhdeksi päiväksi Urheilupuiston koululle, Esedulle, Mikkelin lukiolle sekä Mikael-koululle.

Yhteisöpedagogiopiskelijat saivat idean pop up -nuorisotiloista Yhteisöllisyys ja vaikuttaminen erilaisissa toimintaympäristöissä -opintojaksossa, jossa opiskelijat itse saivat suunnitella kurssinsa sisällön.

– Koululaiset voivat vierailla pop up -nuorisotiloissa välituntiensa aikana, hyppytunneilla tai osittain myös koulupäivän jälkeen. Nuorisotiloissa juodaan kahvia, niin myös meidän pop up -nuorisotilassa! Tarjolla on lisäksi Playstation, älypelejä ja kaikenlaista muuta viihdykettä, kuten me ja FatBoyt, Emmi Hituri kuvailee. Kahvit pop up -nuorisotilaan sponsoroi Reilu kauppa.

Syvällisempiäkin tarkoituksia pop up -nuorisotiloilla on. Tarkoitus on kerätä tietoa nuorten vaikuttamismahdollisuuksista nuorilta itseltään rennon yhdessäolon kautta. Lisäksi pyritään lisäämään kouluviihtyvyyttä ja viemään nuorten ajatuksia eteenpäin kaupungin päättäjille.

– Nuoret pääsevät kertomaan ajatuksiaan erilaisten suunnittelemiemme menetelmien kautta, Sanni Karjalainen kertoo.

Tähän mennessä pop up -nuorisotiloja on toteutettu Mikkelin ammattikorkeakoululla sekä nuorisokeskus Anjalassa ”Ajankohtaista nuorisotyössä” -koulutuksessa Anjalankoskella Kymenlaaksossa. Koulutus kokosi Kaakkois-Suomen nuorisotyöntekijöitä yhteen.

Seuraavana pop up -nuorisotila ilmestyy Mikkelissä Urheilupuiston koululle 2.12., Mikael koululle 9.12., Mikkelin lukiolle 10.12. sekä Esedulle Otavankadun toimipisteeseen 12.12.

Pop up -nuorisotilan toimintaa voi seurata myös blogista http://pou-up.blogspot.fi/

 

Lisätietoja:

Sanna Saastamoinen, 0440 672 697, pouup.tiimi@gmail.com

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs