Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Mamkin opiskelijat järjestävät pop up -nuorisotilan Anjalankoskelle

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mamkin opiskelijat järjestävät pop up -nuorisotilan Anjalankoskelle

Tiedote.
Julkaistu: 19.11.2014 klo 10:45
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Ensimmäinen ns. pop up -nuorisotila järjestetään Anjalan nuorisokeskukseen, myöhemmin Mikkelin kouluille. 

- Pop up -nuorisotila on tilapäinen ja siirrettävissä oleva nuorille tarkoitettu ajanvietepaikka, selventävät idean takana olevat Mikkelin ammattikorkeakoulun yhteisöpedagogiopiskelijat Emmi Hituri, Sanni Karjalainen, Sanna Saastamoinen, Iiro Vainonen, Sini Savolainen, Olli Heikkinen, Hanna Määttänen ja Antti Kokkonen.

Ensimmäinen pop up -nuorisotila järjesteään 25.11.2014 Anjalan nuorisokeskuksessa ”Ajankohtaista nuorisotyössä” -koulutuksessa Anjalankoskella. Koulutus kokoaa Kaakkois-Suomen nuorisotyöntekijöitä yhteen. Sen jälkeen pop up -nuorisotila pystytetään joulukuussa Mikkelissä Urheilupuiston koululle, Etelä-Savon ammattiopistolle, Mikkelin lukioon ja Mikael-koululle.

Yhteisöpedagogiopiskelijat saivat idean pop up -nuorisotiloista Yhteisöllisyys ja vaikuttaminen erilaisissa toimintaympäristöissä -opintojaksossa, jossa opiskelijat itse saivat suunnitella kurssinsa sisällön.

- Koululaiset voivat vierailla pop up –nuorisotiloissa välituntien aikana, hyppytunneilla tai osittain myös koulupäivän jälkeen. Nuorisotiloissa juodaan kahvia, niin myös meidän pop up -nuorisotilassa! Tarjolla on lisäksi SingStar, älypelejä ja kaikenlaista muuta viihdykettä, Emmi Hituri kuvailee.

Syvällisempiäkin tarkoituksia pop up -nuorisotiloilla on. Tarkoitus on kerätä tietoa nuorten vaikuttamismahdollisuuksista nuorilta itseltään rennon yhdessäolon kautta. Lisäksi pyritään lisäämään kouluviihtyvyyttä ja viemään nuorten ajatuksia eteenpäin kaupungin päättäjille.

- Nuoret pääsevät kertomaan ajatuksiaan erilaisten suunnittelemiemme menetelmien kautta, Sanni Karjalainen kertoo.

 

Pop up -nuorisotilan toimintaa voi seurata myös blogista http://pou-up.blogspot.fi/.

 

 

Lisätietoja:

opiskelija Sanna Saastamoinen, popup.tiimi@gmail.com

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs