Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Mamkin ja Kyamkin vuoden verkko-opetusteko -palkinto Taina Lehtoselle

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Mamkin ja Kyamkin vuoden verkko-opetusteko -palkinto Taina Lehtoselle

Tiedote.
Julkaistu: 05.02.2014 klo 16:39
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kyamkin ja Mamkin Vuoden verkko-opetusteko -kilpailun on voittanut terveysalan lehtori Taina Lehtonen Kyamkista. Kunniamaininta myönnettiin lehtori Sami Heikkiselle (Mamk) ja kielten lehtori Päivi Korhoselle (Kyamk). Voittaja saa oikeuden käyttää VOPETEKO2013-verkkoleimaa verkkomateriaaleissaan ja kaikki palkitut saavat pienen rahapalkinnon. Palkinto jaettiin Verkko.ope 2013 -seminaarissa 31.1.14.

Taina Lehtonen - ennakkoluuloton innovoija

Palkintoraati totesi Taina Lehtosen palkinnon perusteluiksi seuraavaa:

Taina Lehtonen on verkko-opettajana ennakkoluuloton innovoija, joka käyttää olemassa olevia välineitä omaan aihealueeseensa sopivalla tavalla. Verkkototeutuksessa on selkeät ohjeet ja rakenne, positiivinen visuaalinen ilme sekä monipuolinen aineisto ja välineet oppimisen tueksi.

Toteutus on opiskelijoita hyvin osallistava, mikä käy ilmi lukuisista opiskelijakommenteista, joiden mukaan oppiminen on hauskaa, opettaja työlleen omistautunut ja aina läsnä oppimisen tukena. Lisäksi kiitettiin opiskelijoiden tarpeiden huomioimista, onnistuneita AC –istuntoja sekä monipuolisia nauhoitteita ja tehtäviä. Opettaja toimii niin että kaikilla on mahdollisuus oppia.

Kunniamaininnan saaneiden perustelut

Sami Heikkinen

Sami Heikkisen verkkototeutus on selkeä ja yksinkertainen toteutus, joka on visuaalisesti rauhallinen ja miellyttävä. Kokonaisuus on vaiheittain etenevä ja tehtävät mielenkiintoisia ja sopivan laajuisia. Opiskelijat saavat hyvät ohjeet opintojakson suorittamiseen ja videoluennot ovat havainnolliset ja selkeät. Palkitsemisehdotuksen perusteissa todetaan myös, että opintojakso palvelee loistavasti monialaista opiskelijaryhmää.

Päivi Korhonen

Päivi Korhonen on pedagogisesti vahva, ennakkoluuloton ja luova opetusteknologian käyttäjä. Hän on innovatiivinen ja tinkimätön uusien teknologioiden, menetelmien ja verkkomateriaalien kokeilija ja toteuttaja. Tästä yhtenä esimerkkinä on yhdessä opiskelijoiden kanssa toteutettu sähköinen oppikirja. Hän käyttää tieto- ja viestintätekniikkaa oppimisen tukena monipuolisesti, innostavasti ja osallistaa opiskelijat oppimisprosessiin esimerkillisellä tavalla.

Vuoden verkko-opetusteko -palkinto

Palkinto voidaan myöntää Kymenlaakson tai Mikkelin ammattikorkeakoulun opettajalle, opettajaryhmälle, kurssin verkkototeutukselle tai verkkovälineiden luovalle käytölle. Tavoitteena on nostaa esiin ja jakaa hyviä käytänteitä verkko-opetuksessa ja parantaa verkko-opetuksen laatua.

Kuvan palkituista voi ladata osoitteesta kuvat.kyamk.fi/tiedotus/Verkko-ope_2013/

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
verkko-opetuksen koordinaattori Mirva Pilli-Sihvola
puh. 044 702 8490
etunimi.sukunimi @ kyamk.fi

Mikkelin ammattikorkeakoulu
lehtori Tiina Luukkainen
puh. 050 312 5075
etunimi.sukunimi @ mamk.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs