Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Mamkilaiset mukana Suomen suurimmassa urheilutapahtumassa

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mamkilaiset mukana Suomen suurimmassa urheilutapahtumassa

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2014 klo 15:57
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ammattikorkeakoulun opiskelijoita on mukana Gymnaestrada 2015 –tapahtuman valmisteluissa ja toteutuksessa. Heinäkuussa 2015 Helsingissä järjestettävä tapahtuma tulee olemaan kautta aikain kansainväliseltä osallistujamäärältään suurin Suomessa järjestetty liikuntatapahtuma. Tapahtumaan odotetaan noin 25 000 osallistujaa lähes 60 maasta. Vertailun vuoksi voidaan mainita, että Sotshin talviolympialaisissa urheilijoita oli alle 3000. 

Mamkista on lähdössä mukaan useita eri koulutusohjelmia. Jo tässä vaiheessa näyttää siltä, että ainakin terveydenhoitoalan, kansalaistoiminnan ja nuorisotyön, matkailu- ja ravitsemusalan, liiketalouden, ympäristöteknologian ja tietojenkäsittelyn opiskelijoita tulee osallistumaan Gymnaestrada 2015 –tapahtumaan. Kymmenistä eri maista tulevat osallistujat sekä tapahtuman kielet (englanti ja espanja) mahdollistavat myös kansainvälisten opiskelijoiden kytkemisen hankkeeseen.

Koulutusohjelmissa pohditaan kevään aikana, mihin opintokokonaisuuksiin, harjoitteluihin, projektitöihin, kesäopintoihin, opinnäytetöihin yms. Gymnaestrada 2015 –tapahtuma voidaan linkittää. Käytännön hommiin mamkilaiset pääsevät syksyn 2014 ja kevään 2015 aikana, sekä tietysti itse tapahtumassa 12.-18.7.2015!

Mamkin osallistumisesta Gymnaestrada 2015 –tapahtumaan saa lisätietoa tapahtumatuottaja Olli Järvenkylältä (olli.jarvenkyla@xamk.fi, p. 040 8686 445).

Lue lisää tapahtuman suomenkielisiltä sivuilta http://www.gymnaestrada.fi/ tai virallisilta sivuilta http://www.wg-2015.com/gymnaestrada/.

Kuvaajat:

Kuvaaja Jan de Koning

Kuvaaja Marie-Charlotte Lamy

Liitetiedostot

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs