Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » MAMKiin haki ennätysmäärä syksyn yhteishaussa

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

MAMKiin haki ennätysmäärä syksyn yhteishaussa

Tiedote.
Julkaistu: 03.10.2012 klo 15:14
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ammattikorkeakouluun haki syksyn yhteishaussa 601 ensisijaista hakijaa nuorten koulutukseen, mikä on ennätysmäärä. Nuorten koulutuksen osalta hakijamäärä nousi 12 prosenttia viime syksyyn verrattuna. Aikuiskoulutuksessa ensisijaisia hakijoita oli 365 hakijaa, hakijamäärä nousi 103 prosenttia. MAMKin hakijamäärät ovat kasvaneet joka vuosi vuodesta 2010 alkaen.

Ympäristöteknologia kasvatti selvästi suosiota

Nuorten koulutuksessa hakijoita yhtä aloituspaikkaa kohti oli 3,38. Nuorten koulutuksen vetovoimaisimmat koulutusohjelmat olivat kansalaistoiminta ja nuorisotyö, fysioterapia ja ympäristöteknologia, joka kasvatti vetovoimaansa yli 20 prosentilla. Aloituspaikkoja nuorten koulutuksessa oli syksyn haussa 178 ja koulutusohjelmia seitsemän.

Aikuiskoulutukseen hyvin hakijoita

Aikuiskoulutuksessa hakijoita yhtä aloituspaikkaa kohti oli 2,83. Vetovoimaisimmat koulutusohjelmat olivat kansalaistoiminta ja nuorisotyö sekä sosiaaliala. Aloituspaikkoja aikuiskoulutuksessa oli 129 ja koulutusohjelmia neljä.

Syksyn yhteishaussa olleet koulutukset alkavat tammikuussa 2013. Kutsut valintakokeisiin lähetetään viikoilla 42. Valintojen tulokset ilmoitetaan hakijoille viimeistään 27.11.2012. Hakijan on ilmoitettava opiskelupaikan vastaanottamisesta viimeistään 11.12.2012 klo 16.15.

Lisätietoja:

rehtori Heikki Saastamoinen, 050 312 5151, heikki.saastamoinen(at)mamk.fi

 

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs