Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Mamk teki hyvää Nenäpäivässä 2013

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mamk teki hyvää Nenäpäivässä 2013

Tiedote.
Julkaistu: 08.11.2013 klo 15:09
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ammattikorkeakoulu osallistui tällä viikolla monipuolisesti Ylen hyvä -säätiön Nenäpäivään.

Mikkelin ammattikorkeakoulun Kasarmin kampuksen ravintola DeXissä järjestettiin keskiviikkona 6.11.Red Nose Night –gaalailta, jossa esiintyivät kulttuurituotannon opiskelijoista koostuva Karlo Medjeral and The Nightly Fantasies- yhtye. Lavalla nähtiin myös kansalais- ja nuorisotyön opiskelijoiden Jazz-pedot sekä vuoden 2013 Mikkeli-palkinnolla palkittu Mikkelin poikateatteri. Tapahtuman tuotto ohjattiin nenäpäiväkeräykseen. Tapahtuman järjestelyistä vastasi kulttuurituotannon opiskelija Tiina-Riikka Turunen.

 

Opiskelijat hyväntekijöinä yritysten kanssa

Mamkin nenäpäivätiimi haastoi mikkeliläiset yritykset mukaan tekemään hyvää. Mamkin opiskelijat työskentelivät nenäpäiväviikolla paikallisten yritysten palveluksessa yhden päivän ajan ja tämän päivän palkka ohjataan myös Nenäpäivä-keräykseen.

Yhteistyökumppaneina tempauksessa ovat Mainostoimisto Haaja & Arwo Design, Osuuskauppa Suur-Savo, Mikkelin ammattikorkeakoulu/ liiketalouden laitos sekä YLE Etelä-Savo. Kiitos tämän tempauksen onnistumisesta kuuluu paitsi em. organisaatioille niin tietysti myös niille mahtaville opiskelijoille, jotka lupautuivat työskentelemään päivän ilman palkkaa.

Esimerkiksi Mainostoimisto Haaja & Arwo Design palkkasi Mamkissa tietojenkäsittelyä opiskelevan Niko Mansikan hyvän mielen lähettilääksi muistuttamaan mikkeliläisiä nenäpäivästä. Niko vietti päivän Mikkelin keskustassa ihmisiä haastatellen, neniä jakaen ja Nenäpäivä-kampanjasta kertoen. Tuloksena syntyi myös video, jonka voi katsoa täällä.

 

Mamk mukana Yle Etelä-Savon Nenäpäivässä

Osana Nenäpäivän tempauksia Mamkin opiskelijat osallistuivat myös Yle Etelä-Savon toimituksen Nenäpäivään perjantaina 8.11. tuottaen ohjelmaa avoimien ovien päivän vieraille.

 

Liiketalouden opiskelija Laura Tuukkanen veti tapahtumassa hyväntekeväisyysbingoa, jossa palkintona oli hienoja Mamkin tuotteita.

- Tämä on ollut mukavaa vaihtelua normaaliin arkeen. Hurjan jännä viikko. Kaiken lisäksi on hienoa tehdä töitä hyvän asian puolesta, kertoo Nenäpäiväviikolla urakoinut Laura. Nenäpäiväbingon vetämisen lisäksi hän työskenteli päivän Mikkelin ammattikorkeakoulun liiketalouden laitoksella Nenäpäivän hyväksi. Työtehtäviin kuului mm. Mamkin markkinoiminen lukiolaisille ja muille 2. asteen opiskelijoille.

 

Mamkin opiskelijoista koostuva Karlo Medjeral and the Nightly Fantasies –yhtye taas viihdytti vierailijoita musiikilla.

- Hauska oli soittaa ja hauska, että ihmiset kuunteli. Hienoa oli olla tekemässä oma osuus Nenäpäivän eteen, kiittää Karlo Medjeral.

 

Mamkin Nenäpäivätapahtumien tunnelmiin voi tutustua Facebookin kuvagalleriassa.

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs