Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Mamk liikkuu 20.11.2013 - Mikkelin ammattikorkeakoulun kuntosalin avajaiset Mikkelissä

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mamk liikkuu 20.11.2013 - Mikkelin ammattikorkeakoulun kuntosalin avajaiset Mikkelissä

Tiedote.
Julkaistu: 15.11.2013 klo 11:55
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Lehdistötiedote

Keskiviikkona 20.11.2013 vietetään Mikkelin ammattikorkeakoululla liikunnallista päivää uudistuneen kuntosalin avajaisten merkeissä. Mikkelin ammattikorkeakoulussa panostetaan opiskelijoiden ja henkilökunnan hyvinvointiin monin tavoin. Fyysisen toimintakyvyn tukena toimivat erilaiset liikuntaharrasteryhmät ja koulun kuntosali, joka on aktiivisesti sekä opiskelijoiden että henkilökunnan käytössä. Tänä syksynä kampuksen kuntosali koki huikean muodonmuutoksen remontin ja uusien laitehankintojen muodossa.

Kasarmin kampuksen uudistunut kuntosali viettää virallisia avajaisiaan keskiviikkona 20.11.2013. Kuntosalin avajaisten johdosta salin ovet ovat avoinna klo 12 - 19. Uudistuneella kuntosalilla voi käydä päivän aikana vapaasti tutustumassa laitteisiin. Ohjausta laitteiden käyttöön tarjoavat muun muassa koulun liikuntatuutorit ja fysioterapeutti.

Päivän aikana on mahdollista myös tutustua Mamkin liikuntatarjontaan. Luvassa on jo entuudestaan tuttuja ohjattuja tunteja, kuten kahvakuulaa sekä tapahtumapäivän kunniaksi kehitelty MAMK Fit, joka on Mamkin oma versio suuren suosion saavuttaneesta Crossfitistä.

Tapahtuman järjestäjänä toimii Kunnon Opiskelija -hanke.

***

Toimittajat ovat tervetulleita Mamkin kuntosalin avajaisiin. Kuntosali löytyy Kasarmin kampuksen U-rakennuksen päädystä, Mikkelin Keilahallin vierestä. Varsinainen ohjelma on klo 12-15, joten silloin salilla on eniten opiskelijoita ja myös henkilökuntaa vastaamassa kysymyksiin.

Lisätietoja: Lassi Pöyry puh. 040 826 6071, lassi.poyry@mamk.fi

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs