Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Mamk avaa Kasarmin kampukselle lyhyen frisbeegolfradan

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mamk avaa Kasarmin kampukselle lyhyen frisbeegolfradan

Tiedote.
Julkaistu: 03.10.2014 klo 11:31
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Kasarmin kampukselle on rakennettu 5-väyläinen frisbeegolfrata. Kasarmin kampuksen frisbeegolfpuistona tunnettava rata avattiin opiskelijoiden, henkilökunnan ja muun yleisön käyttöön lokakuun 2014 alussa. Radan aloituspaikka sijaitsee Tarkk’ampujankujan ja Prikaatinkadun risteyksen läheisyydessä ja väylät kulkevat läheisellä puistoalueella. Rata on nyt muuten valmis käytettäväksi, mutta opasteita vielä lisätään.

Rata koostuu viidestä lyhyestä väylästä, joiden suunnittelun lähtökohtina ovat olleet turvallisuus ja aloittelijaystävällisyys, kuitenkaan pientä haastetta unohtamatta. Radalla on sallittua heittää vain tylppäreunaisilla kiekoilla, eli puttereilla ja mid range -kiekoilla. Teräväreunaisten kiekkojen, eli draiverien, käyttö radalla on kielletty turvallisuussyistä. Lähimmät yleiset pysäköintipaikat löytyvät Kasarmin kentältä.

Mamkin Kasarmin kampuksen liikuntapaikkoja on pyritty lisäämään viime vuosina. Kuntosali uusittiin vuosi sitten ja tänä syksynä avattiin frisbeegolfradan lisäksi myös pieni ulkopelikenttä mm. katukoriksen pelaamista varten.

Lisätietoja radasta antaa Mikkelin ammattikorkeakoulun LVI-asiantuntija Joni Tilaeus, 0504333744, joni.tilaeus@mamk.fi

 

Liitetiedostot

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs