Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Makuja ja matkakohteiden esittelyä Jyväskylän ammattiopiston matkailupäivässä 13.4.

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Makuja ja matkakohteiden esittelyä Jyväskylän ammattiopiston matkailupäivässä 13.4.

Tiedote.
Julkaistu: 07.04.2016 klo 09:11
Julkaisija: Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Jyväskylän ammattiopiston matkailuvirkailijaopiskelijat järjestävät keskiviikkona 13.4. kansainvälisen matkailupäivän Priimuksen toimipisteessä. Tapahtumassa opiskelijat esittelevät suunnittelemiaan matkakokonaisuuksia yhteensä 16 eri matkakohteesta ympäri maailman. Kokkiopiskelijat maistattavat eri maiden makuja, ja opetusneuvos Martti Lehtinen luennoi japanilaisesta ruokakulttuurista, joka näkyy myös Ravintola Priimuksen päivän lounaassa ja somistuksessa.

Syksyllä 2015 opintonsa aloittaneet matkailualan opiskelijat ovat kuluneen lukuvuoden aikana opiskelleet matkailualan asiakaspalvelua, myyntiä ja neuvontaa. Kansainvälisen matkailupäivän järjestäminen tarjoaa tekijöilleen erilaisen, käytännönläheisen tavan oppia ja samalla myös kuulijoille arvokasta tietoa eri matkakohteista. Inspiraatiota tapahtuman järjestelyyn haettiin alkuvuodesta Helsingistä Pohjois-Euroopan suurimmilta matkailualan messuilta. Tapahtuman kansainvälisestä somistuksesta vastaavat merkonomiopiskelijoiden visuaalinen myyntityöryhmä yhteistyössä painoviestinnän opiskelijoiden kanssa.

Tapahtumaa varten opiskelijoiden tehtävänä on ollut kuvitteellisen vapaa-ajan matkapaketin suunnittelu 40-vuotiaalle pariskunnalle. Asiakkaan toiveiden ja tarpeiden lisäksi suunnittelussa on pitänyt huomioida lentoyhteydet, majoitus sekä ohjelma matkan ajaksi.

Kansainvälinen matkailupäivä on suunnattu ammattiopiston kutsuvieraille, joiden kanssa opiskelijat pääsevät harjoittelemaan aitoja asiakaspalvelutilanteita ja vahvistamaan myyntiin ja neuvontaan liittyvää käytännön osaamistaan tulevaa ammattia varten.

Kutsu medialle

Median edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen 13.4. klo 9-13 Priimus-kampukselle Taulumäentie 45, Jyväskylä.

Lisätietoja:

Mira Ahtila, opettaja, Jyväskylän ammattiopisto, puh. 040 341 6005, mira.ahtila(at)jao.fi
Essi Johansson, matkailuvirkailijaopiskelija, Jyväskylän ammattiopisto, puh. 050 467 9971, ao151525(at)jao.fi

 

 

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä | www.jao.fi
Mediayhteydet, viestintäpäällikkö Niina Luttinen
+358 40 341 5133, etunimi.sukunimi@jao.fi
Viitaniementie 1 A, PL 472, 40101 Jyväskylä

Viestinnän yhteystiedot ja logopankki: www.jao.fi/viestinta

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama sivistyksen, taitamisen ja yrittäjyyden monikulttuurinen oppimisyhteisö ja työelämän kehittäjä. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Jyväskylän aikuisopisto, Jyväskylän ammattiopisto, Jämsän ammattiopisto, Jyväskylän lukiokoulutus, Jyväskylän oppisopimuskeskus, kiinteistöliikelaitos ja kuntayhtymän johto. Kuntayhtymään kuuluu myös Ravintola Priimus.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs