Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Mainostoimisto Ilme Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy -konsernin markkinointiviestinnän kumppaniksi

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy

Mainostoimisto Ilme Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy -konsernin markkinointiviestinnän kumppaniksi

Tiedote.
Julkaistu: 29.10.2014 klo 15:57
Julkaisija: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy

Mainostoimisto Ilme on valittu Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n (Xamk) ja sen tytäryhtiöiden Kymenlaakson ammattikorkeakoulun (Kyamk) ja Mikkelin ammattikorkeakoulun (Mamk) markkinointiviestinnän strategiseksi kumppaniksi.

Ilme tulee kantamaan kokonaisvastuuta Kyamkin, Mamkin ja emoyhtiö Xamkin yhteisestä brändi-identiteetistä, visuaalisesta ilmeestä ja sen kehittämisestä sekä muutosviestinnästä. Kyamk ja Mamk yhdistyvät 1.1.2017 ja samalla syntyy Suomen viidenneksi suurin ammattikorkeakoulu. Yhteistyö Ilmeen kanssa pitää sisällään uuden ammattikorkeakoulun lanseerauksen vuonna 2016. Mainostoimiston valinta tehtiin julkisen hankintamenettelyn kautta.

Kyamk ja Mamk loivat yhteisen Vahva-brändin ja uudistivat visuaalisen ilmeen syksyllä 2013. Vahva-brändi perustuu Kyamkin ja Mamkin yhteistyön tavoitteisiin eli rohkeaan uudistumiseen, luovuteen ja yhdessä tekemisen voimaan. ”Nyt Ilmeen kanssa aloitettavan yhteistyön tarkoituksena on luoda viestinnällisesti ja visuaalisesti yhtenäinen, rohkea ja vahva kokonaisuus, joka luotsaa Kyamkin ja Mamkin kohti uutta ammattikorkeakoulua”, toteaa viestintä- ja markkinointipäällikkö Tiivi Pukkila-Nupponen.

Ilmeen asiakkuusjohtaja Tiina Viljasen mukaan yhteistyön ensimmäiset tulokset nähdään Studia-messuilla Helsingissä joulukuun 2. – 3. päivä Mamkin ja Kyamkin yhteisellä messuosastolla. ”On hienoa päästä rakentamaan ja toteuttamaan fuusioon tähtäävää viestintästrategiaa ja luomaan kokonaan uutta brändi-identiteettiä uudelle ammattikorkeakoululle” Viljanen toteaa.

Ilmeen puolelta asiakkuudesta kantavat vastuuta asiakasjohtaja Tiina Viljanen, suunnittelujohtaja Markus Heinonen, AD Jarno Järvi, graafinen suunnittelija Juha Jukakoski ja viestintäsuunnittelija Saara Harju. Muutosviestinnästä ja sen suunnittelusta vastaa muutosviestintäkonsultti Hanna-Mari Aula. Ryhmää täydennetään tarvittaessa Ilmeen graafisilla suunnittelijoilla, valokuvaajilla ja multimediasuunnittelijoilla.

Lisätietoja:

viestintä- ja markkinointipäällikkö Tiivi Pukkila-Nupponen puh. 040 521 1809, Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy

asiakkuusjohtaja Tiina Viljanen puh. 045 636 0820, mainostoimisto Ilme

 

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy (Xamk) on Mikkelin ammattikorkeakoulun ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulun emoyhtiö. Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n omistavat Mikkelin, Savonlinnan, Kotkan ja Kouvolan kaupungit. Yhtiössä työskentelee noin 100 työntekijää, jotka tarjoavat tukipalveluja Mamkille ja Kyamkille.

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu (Kyamk) on arvostettu, vastuullinen ja kansainvälinen kouluttaja. Ammattikorkeakoulu on alueellisen kilpailukyvyn rakentaja, työelämän uudistaja ja innovaatioiden tuottaja. Kotkan ja Kouvolan kampuksella opiskelijoita on noin 4200 ja henkilökuntaa 320.

Mikkelin ammattikorkeakoulu

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on noin 4500 ja henkilökuntaa 350.

Mainostoimisto Ilme

Ilme on Lahdessa ja Tampereella toimiva mainostoimisto, jossa työskentelee yhteensä noin 30 työntekijää. Sen liikevaihto on noin 2,5 miljoonaa euroa.

 

 

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy on Mikkelin ammattikorkeakoulun ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulun emoyhtiö. Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n omistavat Mikkelin, Savonlinnan,  Kotkan ja Kouvolan kaupungit. Toimitusjohtajana on Mikkelin ammattikorkeakoulu Oy:n toimitusjohtaja/rehtori Heikki Saastamoinen ja hallituksen puheenjohtajana Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Lehtinen. Yhtiössä työskentelee noin 100 työntekijää, jotka tarjoavat tukipalveluja Mamkille ja Kyamkille.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs