Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Madventuresin Riku Rantala Kotkan kampustapahtumaan

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Madventuresin Riku Rantala Kotkan kampustapahtumaan

Tiedote.
Julkaistu: 20.11.2014 klo 07:45
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulujen yhteisen Kasva vahvaksi -kiertueen Kotkan kampustapahtuman esiintyjäksi on vahvistettu Madventuresin tuottaja Riku Rantala.

Kotkan tapahtuma järjestetään Kyamkin Metsolan kampuksella 14.1. klo 12–15. Tapahtuma tarjoaa kattavat esittelyt korkeakoulujen koulutustarjonnasta sekä Riku Rantalan luennon.

Madventuresin Riku Rantala ja Tuomas “Tunna” Milonoff ovat keränneet suosiota omaperäisyydellään ja räväkkyydellään. TV-tuotannoissaan he ovat kiertäneet maailmaa omatoimisesti pienellä budjetilla ja seikkailumielellä.

Parivaljakon uusin aluevaltaus on Ylen kanssa toteutettu Docventures-sarja. Elokuussa Docventures palkittiin 20.000 euron arvoisella Formaatti-Finlandia -palkinnolla. Marraskuussa ohjelma palkittiin Some Awardseissa Parhaan TV-ohjelman palkinnolla.

Toisen asteen oppilaitokset kutsutaan Metsolaan

Metsolan kampustapahtumaan kutsutaan Kotkan ja lähialueen toisen asteen oppilaitokset. Tapahtuma on Kyamkin alkuvuoden tärkein koulutusesittely ja siellä ovat mukana kaikki koulutukset Metsolan ja Kasarminmäen kampuksilta. Kiinnostuneet toisen asteen oppilaitokset voivat www.kyamk.fi/vahva -sivujen kautta.

- Vahva-kiertueen painopiste on tällä kertaa Kymenlaaksossa ja olemme saaneet myös laadukkaat ja ajankohtaiset esiintyjät mukaan. Arman Alizad oli mukana marraskuussa Kouvolassa ja vähintään yhtä ajankohtainen henkilö on Riku Rantalakin. Hänet valittiin Musiikki & Media -tapahtuman Industry Awards -gaalassa Vuoden mediapersoonaksi, kertoo tapahtumatuottaja Olli Järvenkylä.

Kyamkin ja Mamkin yhteinen Vahva-kiertue näkyy Kotkan lisäksi  joulukuun Studia-messuilla Helsingissä sekä tammikuun koulutusmessuilla Lahdessa ja Seinäjoella.

Hyppää VAHVA-koulutusseikkailuun vaikka kotisohvalta

Kampuksilla tapahtuvien koulutusesittelyjen lisäksi Kyamk ja Mamk tarjoavat toisen asteen opiskelijoille ja heidän vanhemmilleen mahdollisuuden sukeltaa syvemmälle ammattikorkeakoulujen koulutustarjontaan ActionTrack-sovelluksen avulla.

Älypuhelimiin ja tablettiin ladattavan maksuttoman ActionTrack-sovelluksen avulla saa syventävää lisätietoa kuvien, videoiden ja linkkien avulla mm. koulutuksista ja työelämästä, kampuksista, opiskelija- ja harrastustoiminnasta.

Lisätiedot:

tapahtumatuottaja Olli Järvenkylä
p. 040 8686 445, olli.jarvenkyla@xamk.fi

Oppilaitosten yhteydenotot:

Tiina-Riikka Turunen
puh. 040 413 40 52, tiina-riikka.turunen@edu.mamk.fi

Madventures http://www.madventures.tv/fi/
Docventures http://yle.fi/aihe/docventures
Some Awards http://www.someawards.fi/

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on arvostettu, vastuullinen ja kansainvälinen kouluttaja. Ammattikorkeakoulu on alueellisen kilpailukyvyn rakentaja, työelämän uudistaja ja innovaatioiden tuottaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs