Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » MADVENTURES Kasarmin Kampuksella 28.11.2012

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

MADVENTURES Kasarmin Kampuksella 28.11.2012

Tiedote.
Julkaistu: 23.11.2012 klo 13:59
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Madventures saapuu Mikkelin ammattikorkeakoulun Kasarmin kampukselle keskiviikkona 28.11.2012 luennoimaan luovuudesta, rohkeudesta ja yrittäjyydestä. Paikkana toimii A-rakennuksen auditorio klo. 12.00. Tilaisuus on suunnattu MAMKin opiskelijoille ja henkilökunnalle - myös media on tervetullut paikalle.

Tuomas Milonoffin ja Riku Rantalan seikkailut ovat tähän saakka poikineet mm. neljä Kultainen TV -palkintoa vuosina 2009 ja 2010 sekä Viihteen Erikois-Venlan (2006) ja Media & Message -palkinnot (2005). Subin katsojat ovat äänestäneet ohjelman kanavan kaikkien aikojen parhaaksi ohjelmaksi. Sarjoista tehdyt dvd-julkaisut ovat myyneet kymmenkertaista platinaa, ja miesten Madventures-kirja Kansainvälisen seikkailijan opas valittiin vuoden 2007 parhaaksi matkakirjaksi. Miehet ovat tehneet Madventures-ohjelmaansa kolme tuotantokautta ja ohjelman esitysoikeudet on myyty jo 189 maahan.

Madventures-luento liittyy MAMKin opiskelijoille ja henkilökunnalle suunnattuun LOISTO-ideakilpailuun, jossa etsitään uusia ideoita tai keksintöjä. Kilpailu jatkuu 21.12.12 saakka.

 

Lisätietoja Loistosta:

https://www.facebook.com/LoistoProjektiTuotevaylaToiminta

 

Lisätietoja tapahtumasta:

Jukka Virtanen
044 284 1986
Jukka.Virtanen@mail.mamk.fi

 

 

 

 

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs