Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Maarit Fräntistä Lahden ammattikorkeakoulun kehitysjohtaja

Lahden ammattikorkeakoulu

Maarit Fräntistä Lahden ammattikorkeakoulun kehitysjohtaja

Tiedote.
Julkaistu: 28.05.2014 klo 08:42
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulun kehitysjohtajaksi on valittu ETM Maarit Fränti. Maarit Fränti on aiemmin toiminut Laurea-ammattikorkeakoulun lukuisissa johtotehtävissä, viimeisimmäksi vararehtorina.

Kehitysjohtajan tehtävä koulutus- ja oppimisprosessien johtamisen ja kehittämisen painopisteillä on uusi. Tehtäviin kuuluu oppimisen ja TKI-toiminnan integroinnin johtaminen ja kehittäminen, oppimisen laadun strateginen johtaminen, koulutusvastuiden painoalapohjainen kehittäminen, osaamispohjaisen opetussuunnitelmatyön johtaminen ja kehittäminen, korkeakouluopettajuuden uudistaminen, uudistuvien oppimisympäristöjen kehittäminen pedagogiikan näkökulmasta, osallistuminen TKI-toimintaan, Lahden ammattikorkeakoulun johtoryhmän jäsenyys sekä FUAS-yhteistyö.

- Opiskelija keskiössä on Lamkin strategian ydinviesti. Kehitysjohtajan tehtävällä panostamme tärkeimpään tavoitteeseemme eli opiskelijoiden hyvään oppimiseen ja laadukkaaseen opetukseen. Uudistuvien oppimisympäristöjen ja pedagogiikan kehittämisen painopisteet ovat tärkeässä roolissa tulevaisuuden Lamkia rakennettaessa. Maarit Fräntin osaaminen ja laaja-alainen kokemus varmistaa onnistumisemme näiden tavoitteiden saavuttamisessa, tähdentää rehtori Outi Kallioinen.

- Työelämän ja toiminta-alueen odotukset, opiskelijoiden muuttuvat oppimistavoitteet sekä opetus- ja kulttuuriministeriön tiukentuvat vaatimukset haastavat oppimisen ja opettamisen. Odotan innolla syksyn aloitusta ja mahdollisuutta työskennellä uusien kollegoiden rinnalla luomassa uudistuvaa Lamkia, toteaa tuleva kehitysjohtaja Maarit Fränti.

Kehitysjohtaja Maarit Fränti aloittaa työnsä 1.8.2014.

Lisätietoja
rehtori Outi Kallioinen,
puhelin +358447081400

Liite 1. Maarit Fränti kuva

Liitetiedostot

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs