Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » LVI-Naiset ry. palkitsi MAMKin opiskelija Alma Koivun

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

LVI-Naiset ry. palkitsi MAMKin opiskelija Alma Koivun

Tiedote.
Julkaistu: 03.04.2012 klo 15:46
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

LVI-Naiset ry. palkitsi MAMKin opiskelija Alma Koivun

MAMKin LVI-ala on saanut valtakunnallista tunnustusta. LVI-Naiset ry:n hallitus on myöntänyt ansioituneen LVI-naisopiskelijan stipendin MAMKin opiskelijalle Alma Koivulle. Yhdistys myönsi yhteensä neljä stipendiä:

  • Alma Koivu, Mikkelin ammattikorkeakoulu
  • Eerika Jansson, Oulun seudun ammattiopisto
  • Tuija Verho, Metropolia Ammattikorkeakoulu
  • Sofia Kivistö, Salon Ammattioppilaitos

 Neljännen vuoden opiskelija Alma Koivulla on nuoresta iästään huolimatta jo kokemusta LVI-alalta ja hänellä on jo toisen asteen oppilaitoksessa suoritettu putkiasentajan koulutus. Aktiivinen opiskelija on ollut monessa mukana, mm. MAMKin opiskelijaryhmässä Neptune-verkoston projektiviikolla Lissabonissa (Instituto Superior de Engenharia de Lisboa) 12.11.2010 - 20.11.2010. Projektissa työstettiin Lissaboniin tulevan sillan ja sitä syöttävän tiestön ja alueen yhdyskuntarakenne. Projekti hoidettiin monikansallisessa ryhmässä, jossa olivat edustajat Tanskasta, Saksasta, Hollannista, Portugalista ja Suomesta.

 Alma otti osaa myös Mikkelin ammattikorkeakoulun ja Fachhochschule Biberachin kv-intensiiviviikoille ”International Short Term Exchange Program” vuonna 2010.

 MAMKin opiskelijat ovat voitokkaasti osallistuneet vuosittain järjestettävään LVI-opiskelijakilpailuun. Vuonna 2011 Alma Koivu oli mukana voittaneessa joukkueessa Fläkt Woods Oy:n Toijalan tehtailla 19.4.2011 järjestetyssä kilpailussa.

 

Lisätietoja:

lehtori Taru Potinkara

puh. 0400 200 216

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs