Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Luovin johtajaksi Hannu Koivula

Hengitysliitto

Luovin johtajaksi Hannu Koivula

Tiedote.
Julkaistu: 24.05.2016 klo 11:00
Julkaisija: Hengitysliitto

Ammattiopisto Luovin uudeksi johtajaksi on nimitetty 1.9.2016 alkaen Hannu Koivula, joka toimii tällä hetkellä Luovin koulutustoiminnan johtajana. Luovin nykyinen johtaja Tarja Mänty siirtyy eläkkeelle vuoden 2016 lopussa.

Koivula on toiminut Luovin koulutustoiminnan johtajana ja johtajan sijaisena vuodesta 2010. Sitä ennen hän oli mm. Luovin Pohjois-Suomen aluejohtajana. Hän aloitti Luovin edeltäjässä Merikosken ammatillisessa koulutuskeskuksessa vuonna 1997 vastaavana erityisopettajana. Koulutukseltaan hän on insinööri ja erityisopettaja.

– Hengitysliiton liittohallitus painotti valintaa tehdessään Koivulan pitkää kokemusta ja näkemyksellisyyttä ammatillisen erityisopetuksen tulevaisuuden haasteiden edessä. Koivulan johdolla Luovi pystyy parhaiten vastaamaan edessä oleviin muutoksiin. Luovin toiminnan jatkuvuuden mahdollisimman joustava turvaaminen on myös tärkeää, sanoo Hengitysliiton toiminnanjohtaja Markku Hyttinen.

Ammattiopisto Luovi on valtakunnallisesti toimiva ammatillinen erityisoppilaitos. Sen koulutustarjontaan kuuluvat valmentava koulutus, ammatilliseen perustutkintoon johtava koulutus sekä ammatillinen lisä- ja täydennyskoulutus. Suomen suurimpana ammatillisen erityisopetuksen tarjoajana Luovi profiloituu voimakkaasti myös ammatillisen erityisopetuksen kehittämiseen.

Luovi toimii yli 20 paikkakunnalla. Ammatillisessa peruskoulutuksessa on vuosittain 1 470 opiskelijaa sekä ammatillisessa lisä- ja täydennyskoulutuksessa 300 opiskelijaa. Henkilöstöä on noin 700.

Ammattiopisto Luovi on osa Hengitysliittoa ja toteuttaa opetus- ja kulttuuriministeriön Hengitysliitolle antamaa koulutustehtävää. Hengitysliitto on toiminut yksityisenä koulutuksenjärjestäjänä ammatillisen erityisopetuksen koulutuskentällä jo 70 vuoden ajan.

Lisätiedot:
Markku Hyttinen
Toiminnanjohtaja
Hengitysliitto
Puh. 040 516 3641

Liitetiedostot

Hengitysliitto edistää hengitysterveyttä ja hengityssairaan hyvää elämää. Liiton 92 jäsenyhdistyksen toiminnassa on mukana yli 30 000 hengityssairasta ja heidän läheistään.

Hengityssairaudet koskettavat miljoonaa suomalaista. Suurimpia ryhmiä ovat astmaa, keuhkoahtaumatautia, kroonista keuhkoputkentulehdusta ja uniapneaa sairastavat. Rakennusten lisääntyneet home- ja kosteusvauriot ovat kasvattaneet sisäilmasta sairastuneiden määrää.

Hengitysliittoon kuuluvat lisäksi valtakunnallinen erityisammattioppilaitos Ammattiopisto Luovi, rakennusterveyden erityisasiantuntijapalveluja tarjoava Suomen Sisäilmakeskus Oy, työllistämispalveluja tarjoavat Kovak Oy / Lovak ja Sytyke-Centre sekä majoitus- ja ravintolatoimintaa harjoittavat Lasaretti ja Anttolanhovi.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs