Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Lukiolaisstipendi haettavana!

Suomen Lukiolaisten Liitto

Lukiolaisstipendi haettavana!

Tiedote.
Julkaistu: 08.10.2015 klo 14:43
Julkaisija: Suomen Lukiolaisten Liitto

Suomen Lukiolaisten Liitto ja Messukeskus myöntävät myös tänä vuonna eli jo kahdeksannen kerran 4000 euron edestä stipendejä ansioituneille lukiolaiselle, tuoreelle ylioppilaalle, lukiolaisyhteisölle tai opiskelijakunnalle. Stipendi voidaan antaa kokonaan yhdelle henkilölle tai jakaa useampien kesken. Hakuaika alkaa nyt ja päättyy 1. marraskuuta. 2015. Stipendin saaja(t) julkistetaan Studiamessuilla 1.12.2015 Messukeskuksessa.

Stipendiä voi hakea kuka tahansa; lukiolainen, tuore ylioppilas, luokiolaisyhteisö tai opiskelijakunta, joka on ansioitunut kouludemokratian ja yhteisöllisyyden tai kouluyhteisön hyvinvoinnin edistämisessä tai on edistänyt koulutyötä. Palkintoraha voidaan myöntää myös opiskelijalle, joka on selviytynyt lukio-opinnoista erityisistä haasteista tai vastoinkäymisistä huolimatta. Usein stipendin saajaa ehdottaa oppilaskunta, rehtori tai opettaja, mutta sitä voi hakea myös kuka tahansa eli siis myös itselle. Stipendien saajat päättää hakemusten perusteella raati, jossa on Suomen Lukiolaisten Liiton ja Messukeskuksen edustajia. Palkintosumman lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

Hakemukset tulee lähettää 1.11.2015 mennessä joko sähköpostitse: stipendi@lukio.fi tai postitse Studia-stipendi, Suomen Lukiolaisten Liitto, Töölönkatu 35B, 00260 Helsinki. Hakemuksessa tulee olla hakijan yhteystiedot (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja lukio) ja perustelut miksi juuri hakija tai yhteisö tulisi valita stipendin saajaksi.

Lisätietoa stipendeistä:

Markkinointikoordinaattori, Lauri Puustinen, Suomen Lukiolaisten Liitto, lauri.puustinen@lukio.fi, 050 322 6609

 

Lisätietoja Studia-messuista:


Tiedottaja Johanna Suni, Messukeskus, p. 040 515 4216, johanna.suni@messukeskus.com


Suomen kattavin oppilaitoksia, liittoja, järjestöjä, opiskelijapalveluita ja työmahdollisuuksia esittelevä Studia opiskelu- ja uratapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 1.-2.12.2015. Messut on suunnattu jatko-opintojaan suunnitteleville lukioikäisille nuorille. Sisäänpääsy rekisteröitymällä tai pääsylipulla (12 €). Maksuton sisäänpääsy Suomen Lukiolaisten liiton jäsenkortilla. Tapahtuman järjestävät Suomen Messut ja Suomen Lukiolaisten Liitto.

Suomen Lukiolaisten Liitto on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, palvelu- ja harrastusjärjestö. Tänä vuonna 30-vuotisjuhlavuottaan viettävä SLL on yli 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs